Muratcan35 isimli üyenin son içerikleri

1. M

144hz de sorun yaşıyorum

teşekkür ederim 1712940313 artık pencereli tam ekran kullanıyorum ama ben hayla daha normal tam ekran kullandığımda neden öyle bir sorunla karşılaşıyorum onu merak ediyorum widows un hatası mı ki acaba bu yoksa amd işlemci kullandığımdan dolayımı bu hatayla karşılaşıyorum onu merak ediyorum...
  2. M

144hz de sorun yaşıyorum

pencereli tam ekran yaptım düzeldi ama tam ekran arasındaki farkı anlamadım 1712511603 ben anladım bu işi pencereli tam ekran ile tam ekran arasında fark yok ama tam ekran ayarında yaşadığım sorun ortadan kalktı
  3. M

144hz de sorun yaşıyorum

sorun ne acaba ya 1 haftadan fazladır bunla uğraşıyorum bulamıyorum bi türlü doğru düzgün benim yaşadığım sorunu yaşayanda yok çözümünü bilende yok şu sistemi dizdim ama tadını bi türlü çıkaramadım bu sorundan dolay
  4. M

144hz de sorun yaşıyorum

bişi dicem sorun ana kart tan dolayı galiba ana kartın özelliklerinde 60 hz yazıyor acaba ana kart 144hz yi desteklemiyor diğemi böyle oluyor https://www.epey.com/anakart/asus-prime-x670-p-csm.html
  5. M

4090 sistem dizdim oyunda alt tab yapıyorum ekran kararıyor

buda kapalı ya 1712510613 çözümü yok galiba benim bu durumumun kaynadığı monitör mü acaba kaynağını bilsem en azından o bile bi çözüm
  6. M

144hz de sorun yaşıyorum

üstüne bide studio sürücüsü kurmam gerekiyorsa onu hiç kurmadım 1712510039
  7. M

144hz de sorun yaşıyorum

game ready sürücüsü
  8. M

144hz de sorun yaşıyorum

tekrar kurmayı yaptım
  9. M

144hz de sorun yaşıyorum

dsr kapalı nvıdıa app den de burasındanmı kastediyorsun
  10. M

144hz de sorun yaşıyorum

driverlar la ilgili çok bilgim yok ama GeForce Experience bu yüklü ve güncel
  11. M

144hz de sorun yaşıyorum

iftarımı açayım gelcem bekleyebilir misin lütfen
  12. M

düzelmedi malesef :( 1712508966 oyunda 144hz yaptım masa üstü ayarlardan 144hz yaptım monitörde 144hz özellikli ama mağlesef düzelmiyor monitörde bu https://www.epey.com/monitor/gigabyte-aorus-fi32u.html iftarımı açıp geliyorum 1712509013 şöyle yeni bir şey başlattım...
  13. M

düzelmezse sence sorun neyden kaynaklı monitörden mi yoksa sistemden mi
  14. M

144hz de sorun yaşıyorum

mrb arkadaşlar yeni sistem dizdim ama 144hz de sorun yaşıyorum masa üstü ayarlardan ve oyun ayarlarından 144hz ayarladım mı oyundan alt tab atıp masa üstüne geçerken ekran 5sn kararıyor ama masa üstünden oyna geçerken sorun yok bide ben monitör ayarlarından çözünürlük bildirimini açtım o yüzden...
  15. M

dediğin gibi yaptım ama aynı sorun devam ediyor
Geri