muraterol isimli üyenin son içerikleri

1. M

Asus Rog Strix 750w Aura Edition 2. El Kaça Satılır?

2024 Sonbaharında Vatan Bilgisayardan almıştım faturası kutusu ve kabloları var 2 yıla yakın kullandım hiç bir sorunu yok zaten hiç zorlanmadı bile. Ne kadara ilana koymalıyım sizce?
  2. M

RTX 5080 Super Çıkacak mı Cıkarsa Ne Zaman Cıkar ?

Şahsen ben beklerim beklemesine de benim şuan ki ekran kartının o kadar süre bekleyeceğinden şüpheliyim.
  3. M

Yani almışken super modeli almak istiyordum 4k için zaten şuan 2027ye kadar ekran kartı almam mümkün değil o zamana kadar bekleyeceğim her türlü. Cevabınız için teşekkür ederim
  4. M

Fiyatlarda hayvan gibi şişmiş iyice yapay zeka kedi videoları yüzünden düştüğümüz hale bak 1785365710 Bende öyle düşünüyorum ama bir umut işte
  5. M

iyi ki heves ettik 24gb vramli ekran kartımız olacak diye hep bundan oluyor bunlar
  6. M

Sorma hocam ya 1660 super ile dımdızlak kaldık ortada bekleyip duruyorum
  7. M

Ocak ayında böyle bir konu oluşturmuştum üstünden aylar geçti fakat halen resmi bir açıklama yok bu konuda ilim bilim sahibi bilge arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi?
  8. M

🔥İndirim Arctic P14 Pro 140mm Pwm Pst - 5x Fan Set (Siyah) 2489 TL

Egzoz fanı olarak takılamıyor ön tarafa ise iki tane 140mm bir tanede 120mm takabiliyorum galiba iyi fırsat aslında ama 120mm'den şaşmayım ben
  9. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Sisteminiz çok şık duruyor güle güle kullanın hocam. Önerdiğiniz fanı not ettim diğer fanlar ile karşılaştırıp en uygununu bulmaya çalışacağım yardımcı olduğun için teşekkürler
  10. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Peki sıcaklıklar nasıl hocam kasa içinde?
  11. M

Kasa İçin Fan Önerisi

ARGB'li modelleri var mı bulamadım ben ama
  12. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Yan camdan ön fanlar çok gözükmüyor önemli olan önden fanların gözükmesi birde galiba benim kasaya 140mm fan takılmıyor bunun düz hali varsa bir bakayım
  13. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Hocam ARGB şart ya kasanın şık görünmesi için argb gerekiyor benim sisteme
  14. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Ya işte üç öne bir tanede arkaya egzoz fanı olarak takacağım normal düz fan olması gerekiyor diye biliyorum
  15. M

Kasa İçin Fan Önerisi

3-4 bin en fazla
Geri