hangi oyunları oynayacaksınız hocam? ryzen 5 9600x + 9060xt 16gb ile rdr2 2k en yüksek ayarlarda 85, 90fps arası alıyorum. benim için gayet yeterli, ben 2k mid kartı olduğunu düşünmüyorum
sadece kasa 65-70’e gider hocam. diğerlerine yorum yapamıyorum onları teker teker satmanızı öneririm. yalnız ekran kartı 9070xt mi yoksa düz 9070 mi? düz versiyonu sadece oem sistemlerde bulunuyor, tekli perakende şekilde alamıyorsunuz diye biliyorum
fiyatı gayet makul. görmeden önce geil markasını bilmiyordum, araştırdığımda ise gayet güvenilir bir marka olduğunu gördüm. ürünün yorumlarında yazıldığı gibi bu fiyata 32gb ram alıyorsanız gecikme değerine pek de takılmamanız lazım hocam. bence alınabilir
muhtemelen bendeki hava soğutmanın performansı aynı fiyat bandındaki sıvı soğutmaların çoğundan daha iyidir, yalnız kasada kapladığı yer ve görüntü kirliliği sorunu 3-5 derecelik farka değmez diye düşünüyorum hocam. sıvı soğutma görselliğe önem veriyorsanız sizin için mantıklı bir karar olur...
düz 9060’ın denk olduğu kart 5050 sayılmaz hocam. kas gücünde net olarak 5050’den daha iyi, ama 5060 gücünde değil malesef. yine de gerek hikayeli oyunlarda, gerek cs, valorant tarzı oyunlarda gayet akıcı bir deneyim yaşarsınız. 1080p ultra ayarlar için gayet güzel kart. hayırlı olsun, güle güle...
thermalright peerless assasin 120 kullanıyorum, soğutma performansı ne kadar güzel olsa da 4 ram slotunun hepsini kaplıyor. anakart soğutucudan oluşuyor gibi gözüküyor, bu görselliği sıkıntı etmeyeceksen önerebilirim hocam
rx 9060 sadece oem kasalarda bulunuyor internetten düz versiyonunu adet olarak satın alamazsınız. çok kötü değil tabi ama xt’ye göre %15 civarı fps kaybı yaşarsınız. karar sizin tabi ama ben bu haliyle 50 bin vermezdim