MuratTheFounderOfGariban isimli üyenin son içerikleri

1. MuratTheFounderOfGariban

İkinci El Alım Satım

Fena diyar değil aslında ayrı satarsanız daha hızlı gider, benim de elimde bir ton kasa psu var ama az gidiyor 2. Elde bu aralar
  2. MuratTheFounderOfGariban

İkinci El Alım Satım

kasa ve güç kaynağı markası nedir? ben de alım satım ile uğraşıyorum ona göre ortalama bir fiyat biçeyim
  3. MuratTheFounderOfGariban

Ekran Kartı Önerisi: Ryzen 5 5600 ile En İyi Performans

2. el alma şansın var mı nerede oturuyorusn ona göre sahibindenden ilan bakıp atayım en uygun bütçede.
  4. MuratTheFounderOfGariban

Ekran Kartı Önerisi: Ryzen 5 5600 ile En İyi Performans

Güncel ekran kartın ve PSUn nedir?
  5. MuratTheFounderOfGariban

Ryzen 7 5800xd Den 9800 Xd Ye Geçmeli Miyim ?

Hocam Allah aşkına sen ne anlatıyorsun ya 😂 Hala benim en başında önerdiğim sistemden baz alarak savunma yapıyorsun. Sen istiyorsun ki adam ürünleri 5 ise 2ye satsın senin için “piyasa” o olduğu için. Hayatında daha önce toplasan 2 tane ürün sattın mı? 2. El piyasalarından haberdar mısın...
  6. MuratTheFounderOfGariban

Çözüldü✓ Anakart Uyumu Destek

Sonu yok bunun 😁
  7. MuratTheFounderOfGariban

Am5 Tarafına Geçiyorum, Bu Sistem Mantıklı mı Sizce?

9060 XT tabii ki. Marka ve kitten ziyade fiyat uygun mhz yüksek cl düşük olsun. Uygun fiyatlı 6000 MHz Cl40 veya 36 kit bir rami hem kolay hem ucuz bulursun.
  8. MuratTheFounderOfGariban

Faz değeri ve VRM açısından fark oluyor genelde daha yüksek çipsetli olduğu için. Biri 15 biri 17 faz o yüzden şey ettim.
  9. MuratTheFounderOfGariban

Elindeki ürünlere fahiş fiyat biçtin demişsin, Bu ürünlerin hiçbiri elimde değil bunlar konu sahibinin donanımları. Baktığın zaman, B550 giriş seviyesi mAtx kartlar bile 4500'den başlıyor sıfır olarak. Asus Tuf'un bir alt modeli olan prime B550 mAtx'i 4700 TL sıfırı. ATX Formfactor olan Asus...
  10. MuratTheFounderOfGariban

Dostum anlattığın herşeyin farkındayım. Farkettiysen bu bahsedilen ürünleri İLK ÖNEREN kişi zaten benim. AM4 klasmanındaki x3D işlemcilerin pahalı olması hem o soketteki en iyi işlemci oldukları için hem de artık üretilmedikleri dolayısıyla sıfır olarak bulunamadından dolayı. 5600 işlemci 4500...
  11. MuratTheFounderOfGariban

Burada yanlış bulunacak bir durum yok. Satan zorla satmıyor alan zorla almıyor. Bir ürünün piyasasi 10 lira ise, O ürün o parayı kimine göre edip kimine göre etmeyecek bir ürün olsa bile bu ürüne sahip olan kimse ''Ya bu ürün bu fiyatlara gidiyor ama bence ederi bu değil 10 lira değilde 5 liraya...
  12. MuratTheFounderOfGariban

2 bin fark ile X870E chipsette mevcut düşünürseniz https://www.amazon.com.tr/dp/B0F679V3LP?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  13. MuratTheFounderOfGariban

5800x3d am4'ün tepe işlemcisi olduğundan piyasada en ucuz ürünün satıldığı facebook gruplarında bile rahatlıkla 18 bin civarlarına alıcı buluyor. Bu işlemcinin hem üretilmemesinden hem de piyasada olmamasından kaynaklı. 18 bin civarında 2. elde rahatlıkla gidiyor. Sahip olduğu B550 Asus tuf...
  14. MuratTheFounderOfGariban

Yardım ! 2x8 Gb Ram Mevcut 1x16 Gb Ram Eklemek İstiyorum Mümkün Mü

Şuan da yemezsin de evet kalkmış olur.
Geri