MuratTheFounderOfGariban isimli üyenin son içerikleri

1. MuratTheFounderOfGariban

Ikinci el sistem tavsiyesi

4 bine 5600 bulman 2. Elde çok zor şuan. Tek tek toplamaktansa 2. El sistem kovalamak çok daha mantıklı ve daha az zahmetli olur.
  2. MuratTheFounderOfGariban

İntel arc a750 iyi mi

5700xt'ni geri almanı öneririm
  3. MuratTheFounderOfGariban

RX 6800 Kasama sığar mı?

En garantisi sapphire olur ya da daha uyguna bulursan yaz buraya bakalım
  4. MuratTheFounderOfGariban

RX 6800 Kasama sığar mı?

Garanti olsun ve kolay bulunsun diyorsan alabileceğin en garanti model Sapphire Pulse olur. Quantum bir kasaya XFX Merc 6800 oturtmak için ortadaki fanı sökmemiz gerekmişti sonrasında aynı kasaya Sapphire pulse modelini taktık şıp diye oturdu fana da yer kaldı hatta...
  5. MuratTheFounderOfGariban

Yardım EKRAN KARTI YÜKSELTMEK İSTİYORUM

Zen 2de 2 küme 16x2 mb olarak hatırlıyorum bunların birini tam performans kullanabildiğini diğerini ise fabricden dolayı cache cache miss ve yüksek gecikme sorunlarına neden olduğunu hatırlıyorum yanlış olabilir
  6. MuratTheFounderOfGariban

Ryzen 5 5500 işlemci en uygun CS falan oynamak için hangi ekran kartı alim

GTX 1660s vesaire olabilir 4 civarına bulunabiliyor.
  7. MuratTheFounderOfGariban

Honda Civic EG kasa aracın altında bilinmeyen kaynak yapılmış parça

Hocam arabada LPG varsa lpg borusu olabilir. Eğer LPG tankı arkadaysa bu neden arkadan geldiğini açıklıyor. Tss sesi de gaz kaçağı sesi olabilir.
  8. MuratTheFounderOfGariban

Ben zen 2'lerin tümü bu şekilde diye biliyorum diğer türlü 3600 ezici olarak üstün gelirdi oyun testlerinde ama çoğunlukla aynılar yer yer 5500 geçiyor hatta. Herşeye rağmen 3600 derim ben.
  9. MuratTheFounderOfGariban

Honda Civic EG kasa aracın altında bilinmeyen kaynak yapılmış parça

Devirdaim veya termostat gibi bir şey olabilir mi? Arabada klima varsa klima borusu da olabilir.
  10. MuratTheFounderOfGariban

Çalışmayan Hyper x Fury DDR4 1x8 Gb Ram ile ne yapmalıyım ?

Kimse uğraşmaz hocam neden gittiği nerden gittiği vs önemli genelde aynı modül çip bulmak gerekir.
  11. MuratTheFounderOfGariban

10 11 bandına 6700 XT alacağına 12 13 bandına RX 6800 al. 6700 XT 26,43 TFlops iken, RX 6800 32.33 TFlops. 1 2 binlik fiyat farkını ele alırsak dehşet bir değer. Ayrıca RX 6800 XT modeli gibi Dehşet ül vahşet bir PSU'da istemiyor. 600w bir psu ile bile 6800'ü full verim kullanabiliyorsun...
  12. MuratTheFounderOfGariban

Yapısı gereği 3600 sahip olduğu önbelleği verimli kullanamıyor, 5500 ise sahip olduğu önbelleği full verim kullanabiliyor ama hala 5500'ün PCle 3.0 olup 3600'ün 4.0 olması gibi farklardan dolayı 3600 tercih ederim her durumda.
  13. MuratTheFounderOfGariban

Çalışmayan Hyper x Fury DDR4 1x8 Gb Ram ile ne yapmalıyım ?

Facebook Alım satım gruplarında arızalı ramleri kaliteli çiplilerini 300 400 Tl bandından satın alıyorlar. Dilersen onlara satabilirsin.
  14. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Rtx 5060dan 9060xt geçilir mi

Mantıklı değil. 22 bin 5060ti'a parasını inan hak etmiyor. Güncel kart olarak bu fiyatlara alacağım tek kart 9060 olur. 5060ti 23.7 Teraflops, 9060 XT ise 25.6 Teraflops ayrıca 9060 xt daha güçlü bir kart her şekilde.
  15. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Rtx 5060dan 9060xt geçilir mi

Ben tekirdağdayım ankarayla alakam yok satıcıyı da daha önce hiç görmedim ama mantık çerçevesinde bakıyorsak en mantıklı alternatif bu olur sizin için EĞER ki 9060a geçme düşünceniz varsa, Son kullanıcıdan almaktan daha garanti olur bile diyebilirim sizin için. En azından dükkanının nerede...
Geri