g27 buldum temiz güzel standlı 7bine bıraktı faturası duruyor ama cihaz 3 yıllık şimdilik elimde durur en az 2-3 yılda ben kullanır rafa kaldırırım pek öyle satma gibi huyum yok yani
Teşekkür ederim bilgi için, ben şimdi pek yukarıları hedeflemiyorum. Fiyat olarak 6-9 arası, 10bin bile bulmaz düşündüğüm bütçe. Üstüne çıkarsam bütçe olarak zaten gidip sıfır g923 almayı düşünüyorum direk ama amacım uygun fiyatlı heves giderecek ve düzgün hissiyatlı makina bulmak.
v9 modelini almayı düşünüyorum. F/P olarak nasıl bilmiyorum ama ve bir de bu EUAS ne kadar güvenilir bir site? Yani direkt PXN sitesinden alabiliyoruz sonuçta. Hangisi mantıklı olur?
illa logitech yada thrustmaster mı almak lazım yani başka model olmaz mı ben sadece ets2 için almak istiyorum. rampage yada thull marka alsam uymaz mı?
Bence al, ne kadar beklersen o kadar pahalılaşıyor sen burda daha iyisini toplamak için beklerken fiyatlar uçar gider ilerde elbet bi ssd ram yükseltirsin
bende server amaçlı toplamayı düşünüyorum dual xneon işlemcili olarak fiyata göre çift işlemci takabiliyor olmak cazip geliyor bana ama anlayan bir arkadaş olsa güzel olur
Bu Anakart üzerinden bir sistem kurup olabildiğince uyguna bir server kurmak hedefindeyim sizce alınır mı?
2.103,83TL 30%OFF | X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon işlemci yuvası 2011-3
https://a.aliexpress.com/_Ez0i4Xl
nerden değiştirsen başka taraftan aksar sistem nesil olarak düşük elleme hiç gittiği yere kadar götürsün yada sat üstünü tamamla şuan kampanyalar gırla zaten çek bi kasa 3-5 sene götürür
1712690997
bu kasa server olarak kullanılabilirse pazarlık yaparız