muratthn isimli üyenin son içerikleri

1. M

İPHONE ALICAM ÖNERİYE İHTİYACIM VAR

sahibinden de yepy üzerinden deneyimi olan varmı iphone alım için
  2. M

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

haklısın monza deneyimim oldu ama evimde o kadar detaylı sim kurma şansım yok ilerde inş
  3. M

g27 buldum temiz güzel standlı 7bine bıraktı faturası duruyor ama cihaz 3 yıllık şimdilik elimde durur en az 2-3 yılda ben kullanır rafa kaldırırım pek öyle satma gibi huyum yok yani
  4. M

sıfır g29 en mantıklısı o zaman
  5. M

Teşekkür ederim bilgi için, ben şimdi pek yukarıları hedeflemiyorum. Fiyat olarak 6-9 arası, 10bin bile bulmaz düşündüğüm bütçe. Üstüne çıkarsam bütçe olarak zaten gidip sıfır g923 almayı düşünüyorum direk ama amacım uygun fiyatlı heves giderecek ve düzgün hissiyatlı makina bulmak.
  6. M

v9 modelini almayı düşünüyorum. F/P olarak nasıl bilmiyorum ama ve bir de bu EUAS ne kadar güvenilir bir site? Yani direkt PXN sitesinden alabiliyoruz sonuçta. Hangisi mantıklı olur?
  7. M

DİREKSİYON SETİ ÖNERİSİ

illa logitech yada thrustmaster mı almak lazım yani başka model olmaz mı ben sadece ets2 için almak istiyorum. rampage yada thull marka alsam uymaz mı?
  8. M

Vatan PC den sistem önerisi

Bence al, ne kadar beklersen o kadar pahalılaşıyor sen burda daha iyisini toplamak için beklerken fiyatlar uçar gider ilerde elbet bi ssd ram yükseltirsin
  9. M

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

Ryzen Radeon sistem hastaları alır anca
  10. M

10000Tl Bütçe Sistem Toplama;16 GB Ram + E5 2650 V4+X99 Anakart Mantıklı Mı?

bende server amaçlı toplamayı düşünüyorum dual xneon işlemcili olarak fiyata göre çift işlemci takabiliyor olmak cazip geliyor bana ama anlayan bir arkadaş olsa güzel olur
  11. M

Aliexpresten x99 dual Anakart sistem alınır mı?

Bu Anakart üzerinden bir sistem kurup olabildiğince uyguna bir server kurmak hedefindeyim sizce alınır mı? 2.103,83TL 30%OFF | X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon işlemci yuvası 2011-3 https://a.aliexpress.com/_Ez0i4Xl
  12. M

🔥İndirim Fallout serisi fevkalade indirim

Fo76 da 900 saat geçirdim bence Fallout serisinin en iyisi oydu koleksiyonluk için böyle indirimi kaçırmamak lazım
  13. M

GIGABYTE RTX 4060 TI WİNDFORCE 8 GB Alınır mı

4060 ve -ti larda en iyi galax
  14. M

Gameboster %50 indirim gaming monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2420cf-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728
  15. M

Sistemi kaça satabilirim?

7-8 arasına satarsan git lokma dağıt derim sistemi diyorum tabi kasa harici olanları değil
Geri