Arkadaşlar merhaba laptopum da sesler bugün birden kendi kendine derinden boğuk gelmeye başladı. Neden böyle olur bilgisi olan var mı? Düzeltmek için ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Asus Rog Strix G533ZS
ziraat genç kart ile aldım 100 tl de bonus kazandım 2055 tl ye geldi teşekkürler muhtemelen bankkart mobil uygulamasında kampanyaya katılmak gerekiyor bu bonus için
Evet kendi sitesinde falan 600 amazonda o fiyata sadece , genelde o kablonun fiyatlarını da hep 400+ görüyordum ondan bunu almıştım sıkıntısız geldi kullanıyorum
Arkadaşlar merhaba asus rog strix scar g533 model laptop kullanıyorum, laptop sıvı metal soğutmaya sahip, ben laptopu 2022 ekim ayında aldım 2 sene oldu ve bu süreçte 6 ay kullanılmadığı dönem oldu 1.5 sene de normal yoğun olmayacak şekilde kullandım. Bu sıvı metal soğutmayı değiştirmem gerekir...
Merhabalar Geçen Yaz Amerikadan Satın aldığım laptopumu satmak istiyorum, yurtdışı cihazı olduğu için garantisi bulunmamakta. Kaça satabileceğim konusunda bilgi almak istedim.
Ürünü 6.5 aydır kullanıyorum, sıkıntısız sorunsuz bir ürün. Kutusu aksesuarları eksiksiz duruyor.
ASUS ROG Strix Scar 15...
Asus kullanıyorum myasus uygulaması üzerinden yüzde 60 a ayarladım maks yüzde 60 doluyor ve hep prizde kullanıyorum, tam performans çalışmaları için prizde kullanmalısın zaten çıkarma hiç, pil ayarı yapabildiğin msi'ın bir programı varsa oradan ayarla, asusta %100 tam kapasite %80 dengeli %60...