Arkadaşlar merhaba dün gece gameon marka bir monitörü 5000TL'ye sipariş ettim 1920x1080-240Hertz.
Ancak forumlarda birkaç yardım istemiştim hangi kablodan alayım vs. gibi ama herkes hep bana bu monitörü/markayı kötüledi.
Bu monitörü sipariş etme sebebim bana HDMI 2.1 destekli bir monitör lazım...
Teşekkürler herkese. PC Hocasının videosunu izleyip almaya karar verdim daha yola çıkmadı halen iade şansım var ancak bilmiyorum ne yapacağımı umarım pişman olmam ancak bir şans vermeyi çok istiyorum.
Bahsettiğim video da bu :
Yani bu fiyata gamebooster vs. var ancak laptopumda dp olmadığı için hdmi 2.1 desteklemesi gerekiyor alacağım monitörün bu yüzden en ucuz seçeneğim gameon.
hocam bunu neye göre söylüyorsun herkes hdmi 2.1 ile alırsın diyor emin misin?
1722781650
Bu fiyata başka 240hz monitör yok maalesef. bundan bir sonraki model 6800tl'den başlıyor bunu 5075 tl'ye aldım. iade etmeyi düşünmüyorum markaya bir şans vermek istiyorum.
Hepinize cevaplar için teşekkür ederim. CS2'de 250 fps alabiliyorum o yüzden 240hz tercih ettim.
https://www.trendyol.com/paugge/ultra-sertifikali-hdmi-2-1-kablo-1-metre-p-110786468?boutiqueId=61&merchantId=122305
bu kablo uygun mudur?
Merhaba dün GameOn marka bir monitör sipariş ettim. Monitör 240hz ve HDMİ 2.1. Bilgisayarım da HDMİ 2.1 destekliyor. Ancak anladığım kadarıyla monitörün kutusundan sadece Display Port kablosu çıkıyormuş bu yüzden bir de HDMİ 2.1 kablo sipariş ettim. Ancak Trendyolda satıcıya sor butonundan...
Herkese iyi forumlar dilerim bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum bu ilk forum deneyimim bir hatam olursa şimdiden affola.
Ben "HP Victus 16-S0020NT 7.Nesil Ryzen 5 7640HS-RTX4050 6 GB-16 GB-512 GB-16.1INC-W11 Notebook" sahibi bir kullanıcıyım.
Sorunum şu ki Counter-Strike 2'de görüntü...