Knk 502 yapıştırıcı satın al orayı yapıştır sonra hani seksek taşları varya beyaz onu kazıyıp tozunu oraya döküp tekrar 502 dök orası taş gibi olur eski halinden daha sağlam olur tabi görüntüsü kötü olur ama zaten orası fazla dikkat edilmediği için sorun yaşayacağını sanmıyorum .
Paradoxun bütün oyunlarında hata alıyorum shellexecuteex failed code 2 hatası gibi bazılarında direk hata bile almıyorum oyun açılmıyor direk bunu düzeltmenin yolu varmı internetteki bütün yolları denedim format bile attım düzelmedi sistem gereksinimleride yetiyor oyunlara anlamadım gitti yardım...
shellexecuteex failed code 2 bu hatayı alıyorum internetteki çoğu çözümü denememe rağmen olmadı farklı çözüm bilen varmı formatta atmak istemiyorum istediğim oyunları oynuyamıyorum özellikle Paradox'un oyunlarını yardımınız için şimdiden teşşekkürler .
Evet Konu başlığındada belirttiğim gibi Crusader Kings II açılmıyor steamden oyna dediğimde bir tepki verilmiyor ve bir kaç saniye sonra tekrar oyna yazısı çıkıyor bir hata yazısı felan yazmıyor asağıya log file dosyasını koydum ordan hatayı bulup yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...