Herkese merhaba. Yaklaşık birkaç aydır bilgisayarımın oyun performansında ciddi düşüşler yaşıyorum. Önceden GTA 5, RDR2, The Last of Us gibi oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyordum. Ancak şu sıralar War Thunder’daki FPS değerlerim 160’lardan 70-80’lere kadar düştü.
GTA 5 Enhanced’ı indirip...
Merhabalar. İki üç gündür eskiden 170-180 FPS aldığım War Thunder oyununda 80-90 FPS alıyorum. Ekran kartı ve işlemciye yük binmiyor işlemci 40-50% ekran kartı 50-60% kullanılıyor. Ayarlarım eskiden de oynadığım şekilde. Hiçbir değişiklik yapmadım yani. (DX11 Geri kalan en yüksekte.SSAA kapalı)...
Ekran kartını RTX 5000 çıkınca yükseltmeyi düşünüyorum. Tüm sistemi o zaman mı alsam yoksa ekran kartı dışında sistemi şimdi alsam mı diye kararsız kaldım
Merhabalar. Şu an kullandığım sistem i5 10400 işlemcili DDR4 bir sistem. Şimdlik idare ediyor. Ama sistemi R5 7600x ve DDR5 32GB ram'e yükseltmek istiyorum. Artı olarak 2K monitöre geçmeyi düsünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Değer mi acaba yoksa biraz daha bu sistemle idare mi etsem bilemedim...
Merhabalar. Bir kaç saat önce windows 24h2 güncellemesini yaptım. Bilgisayarı kapatıp actım sonra tekrardan bir güncelleme geldi onu da yaptm yine restart attım. Oyun indirmeye çalışıyorum indirme hızı 400 kbs civarlarında dolanıyor. İnternet hızım 50 mbs . Oyun İndirirken 5.5, 6 mbs arası...