murrershark11 isimli üyenin son içerikleri

1. M

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Knk sana geliyor mu wincredit hala
  2. M

Hala wincredit kullanabilen var mi
  3. M

boyle bir ekran geldi sevindim ama nasil işliyor bilen var mi çünkü eskisi gibi değil sanırım
  4. M

Wincredit yazarak artik kampanyaya erisemiyorsak nereden erisecegiz promosyonlar kısmında göremedim hiçbir hesapta goren var mi hala acaba wincredit yazarak kampanyaya erişen
  5. M

bu parçalı olan wincredit gelmişti topladım dün gece son olanı topladım bugün sıfırlandı ama kampanya bitmiş gözüküyor
  6. M

hocam hangi şarjlı vida vaar sizde temudan mı
  7. M

benim wincredit 4. siparişte claimcredit gibi oldu her gün kredi almaya girmem gerekiyor artık böyle olsun yine iyi en azından kredi kartı rahatlar .d
  8. M

Çok teşekkür ederim
  9. M

Arkadaşlar ben ilk discount777 denedim pek ic açıcı indirimler vermedi yuzde 30 u gecmedi bile sonra claimcredite katıldım wincredit çıkmıyor diyr şimdi bu claimcredit denen şey her gün girip almamiz gerek ama ilkini aldim sonraki 6 saat sonra diyor ben onu 10 saat sonra felan alsam olur mu...
  10. M

Denemeden bilemezsin bana ucuz kalitede geldi 2 bin liraya geliyor vergiyle wincredit hakkımı bilsem kullanmazdim buna
  11. M

Anladım hocam ama bana dandik geldi klavye ben aula f75 kullaniyorum bunu 2. Aldim biraz kalite beklerdim keycapsler çok ince hatta aulanin keycapslerini takınca sesi değişti
  12. M

https://share.temu.com/0dh8b4FuZHA Bende aula var ayni sesi yakaladim ama aulanin keycapsleri ile kendi keycapsi dandik plastik 1745876415 Knk switch takiliyir basarken anlamadim bir türlü bende red switch klavye vardi eski hiç böyle şeyler yoktu sanki bu sarı switch click gibi ses yok ama...
  13. M

daha sessiz diye biliyorum knk
  14. M

Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara...
  15. M

En son 2 Kere 800 kredilik verdi şimdi bitti kampanya vermiyor diğer hesaplara baktığımda 60 lik vardı uğraşmadım sanırım sonuna geldim
Geri