Wincredit yazarak artik kampanyaya erisemiyorsak nereden erisecegiz promosyonlar kısmında göremedim hiçbir hesapta goren var mi hala acaba wincredit yazarak kampanyaya erişen
Arkadaşlar ben ilk discount777 denedim pek ic açıcı indirimler vermedi yuzde 30 u gecmedi bile sonra claimcredite katıldım wincredit çıkmıyor diyr şimdi bu claimcredit denen şey her gün girip almamiz gerek ama ilkini aldim sonraki 6 saat sonra diyor ben onu 10 saat sonra felan alsam olur mu...
Anladım hocam ama bana dandik geldi klavye ben aula f75 kullaniyorum bunu 2. Aldim biraz kalite beklerdim keycapsler çok ince hatta aulanin keycapslerini takınca sesi değişti
https://share.temu.com/0dh8b4FuZHA
Bende aula var ayni sesi yakaladim ama aulanin keycapsleri ile kendi keycapsi dandik plastik
1745876415
Knk switch takiliyir basarken anlamadim bir türlü bende red switch klavye vardi eski hiç böyle şeyler yoktu sanki bu sarı switch click gibi ses yok ama...
Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara...