musabchichek isimli üyenin son içerikleri

1. M

80Bin Laptop Önerisi

Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum, yarın bir listelere bakıp karşılaştıracağım inşallah. Aklıma bir şey takılırsa buradan yine sorarım. Uçarım ben bu akşam. :)
  2. M

80Bin Laptop Önerisi

Bu fiyatlara oldukça iyi cihazlar var ve çok kararsız kaldım, MSI Katana ve Vector serileri de var ayriyeten. Crosshair ilk kez duyuyorum. Uzun zamandır laptop piyasasından uzak kaldığım için, yeni modeller duyuyorum. 90K'ya da çıkılabilir. :)
  3. M

80Bin Laptop Önerisi

Teşekkürler, sizin önerdiğiniz GameGaraj'ı arkadaş da önermişti, diğer cihazı da cıvık olmasın dedim diye önermişti. Erazer'a Almanya'nın Monster'ı diyorlar. Onun dışındaki cihazlar ise iyi görünüyor. Teşekkürler
  4. M

80Bin Laptop Önerisi

Bu ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz? Lenovo zaten köklü bir firma, GameGaraj diğer Türk firmaları gibi problem olmaz umarım sonradan
  5. M

80Bin Laptop Önerisi

Herkese iyi forumlar, arkadaşlar şirket için laptop alacağız, inşaat firması ve ağırlıklı olarak Autocad ve Ofis programları kullanılacak ama uzun ömürlü bir cihaz olsun istiyorum. 80K'ya kadar limitimiz var, az biraz da aşılabilir. 80K'ya çok da cıvık olmayan bir cihaz önerebilir misiniz? RGB...
Geri