10.000 tl'ye (biraz aşabilir) giriş seviyesi genel olarak şehirde ama engebeli yerlerde kullanmalık bisiklet önermenizi istiyorum. Benim aklımda şuan kron xc 150 var . Bu arada baktığımda 27.5 29 gibi jant seçenekleri vardı bunların farkı tam olarak nedir ?
Beyler önceden aliexpressten alışveriş yapanlar yazsa daha iyi olur kırık geldi mi filan
1684481259
Dostum sen önceden hiç figür alışverişi yaptın mı aliexpressten
1684481314
Gördüğüm 2 kötü yorumdan 1.si kılıcı olmadan gelmiş 2.si ayakları tabana sabitlenmemiş tam olarak
Öncelikle anime figürü almak istiyorum koleksiyonluk falan değil masamda dekor olarak. Şehrimdeki birkaç yeri gezdim internette araştırdım ve en sonunda yurtdışından almanın en mantıklısı olduğuna karar verdim peki aliexpressten anime figürü almak istesem bir sıkıntı çıkarmı ?
Almayı düşündüğüm...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-g15-5515-f1900-amd-ryzen-7-5800h-1092436277/detay
bu benim laptop alalı 9 ay filan oldu tertemiz , sizce bunu 2.elden satma fiyatı ne kadar olmalı, yarın bilgisayarcı ya satmak için gidicem fiyatını...
Pc xbox üzerinden forza horizon 5 oynuyorum , logitech f310 gamepad aldım ,gamepadi takıp oyuna girdiğimde çalışmıyor bunu kullanabilmemin bir yolu varmıdır ?
1656931176
Böyle grup alışveriş diye bir şey var oradan alınca daha ucuza geliyor niye
1656931319
Ha bide senin attığın yenilenmiş halı vergilerle çok fazla oluyo bu yenilenmenin Halide iyi midir?