musaclk isimli üyenin son içerikleri

1. M

Görseldeki priz RJ11 mi RJ45 mi?

Evet cat 6 veya 5 çekilmiş o yüzden rj45'e çevirebilirsiniz diğer ucu evin içindeki panoyamı çıkıyor
  2. M

Görseldeki priz RJ11 mi RJ45 mi?

Rj11 1 tane keystone alıp rj45'e çevirebilirsiniz
  3. M

Yardım Araç arka park sensörü önerisi

Elantra 2017 ama üstündekiler orjinal değil sonradan taktırmıştık
  4. M

Yardım Araç arka park sensörü önerisi

Merhaba araba üzerindeki sensörler bozuldu yenisini almak istiyordum ama karar veremedim öneriniz varmıdır şuan aklımda bu var https://www.n11.com/urun/park-sensoru-ekranli-yeni-urun-turkiyede-tek-7747566?magaza=lidergaraj
  5. M

🔥İndirim Razer Barracuda Quartz 2799₺

2-3 yıldır Barracuda X kullanıyorum bir sorunu yok ama sizce geçilirmi buna
  6. M

BU ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE ALINIR MI

İsterseniz üst modeli şuan amazonda 13400Tl https://amzn.eu/d/iW3WRDt Bu model 5 yıl garantili diye biliyorum daily 2 yıl garantili Amazondan alırsanız 1 ay iade süresi var beğenmezsen iade edersiniz olmadı
  7. M

BU ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE ALINIR MI

16-17 bandında medimark uçurmuş fiyatı biraz 1-2 ay önce araştırarak annem için maraton daily aldım baya memnunuz abimde üst modelini kulanıyor ve çevremizdekilerde daily var hepsi memnundu o yüzden öneririm. 07 kodlu olanı alın turbo başlık da var
  8. M

Çözüldü✓ Driverı nereden indireceğim lütfen yardım

https://rog.asus.com/tr/keyboards/keyboards/aura-rgb/rog-strix-scope-ii-96-rx-wireless/helpdesk_download/ İşletim Sistemi'ni seçip alta çıkan yerden indirebilirsin
  9. M

🔥İndirim Razer Barracuda X 3999TL

Razer Barracuda X 2022 Amazonda şuan 3999TL alacaklara öneririm 3 yıldır kullanıyorum
  10. M

Kaspersky GPU Kullanımı

Arkaplanda düzenli tarama yapıyor ondan olabilir. tarama başlatınca %4'e çıkıyor bende bir sorun teşkil etmez 3'yıldır kullanıyorum
  11. M

Çözüldü✓ 4060lı laptop masaüstündeki ekran kartı dengi nasıl bişeydir ?

Çok bir fark yok max %10 fark var ikisininde özelikleri nerdeyse aynı tdp değerleri vb. Nerede 2 kat fark ? video atmışlar orda bile 8.66% fark var 1080p'De 2k da 6.46%'ya düşüyor fark 1756143446 üst düzey kartlarla karıştırma onların tdp değerleri yüksek olduğundan bu farklar ortaya çıkıyor bu...
  12. M

Razer Blackshark V2 uyumlu kulaklık ped / sünger önerisi

n11'de olacaktı daha önce ordan almıştım şuan varmı bilmiyorum
  13. M

Çözüldü✓ Ajazz 159 pro çift tıklama sorunu

Sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğüme gelecek olursak, bu videodaki adımları uygulayarak çift tıklama sorununu giderdim. Şu anda herhangi bir problem görünmüyor. Sadece küçük bir tavsiye: bakır kısmı takarken yanınızda vantilatör çalışmasın. Çok hafif olduğu için uçtu ve yarım saat boyunca onu aramak...
  14. M

Samsung S24 FE için şarj adaptörü önerisi

Öğrenci indirimli 662tl eğer swallet ile alırsan 250tl veriyor (galiba ilk alışverişe) öyle alma imkanın varsa 400tl geliyor samsung sitesinde
  15. M

Çözüldü✓ Ajazz 159 pro çift tıklama sorunu

içinde huano beyaz switch var az önce söküp baktım sertlik konusunda bir fark olurmu switchlerle aram pek iyi değildir çok fazla bilmiyorum
Geri