Arkadaşlar benim yıllardır kullandığım farklı bankalara ait kredi kartlarım var ama parafly hiç olmadı şimdi başvuru yapsam bu kampanyadan faydalanamayacakmıyım?
Arkadaşlar herkese merhaba yeni kart aldım 5060ti 16 gb kart gelince eski kartımın driverini kaldırıp yeni kartı kurdum uyum sağladı 1 2 saat oyun oynadım hiçbir sorun olmadı ardından pc yi kapattim geri açtığımda siyah ekran verdi fişi çektim geri taktım denedim yine siyah ekran verdi sebebi ne...
Oyun amaçlı hazır sistem alacağım. R5 7500F işlemci 5060 Ti 16 GB ekran kartı kullanacağım anakart seçiminde 2 seçenek arasında kaldım. 1150 TL fark ile B650M-R almayı tavsiye eder misiniz yoksa stoktaki anakart yeterli olur mu aralarında büyük bir fark var mı performansı etkiler mi?
Sıfır sistem almayı düşünüyorum 2 sistem arasında kaldım. Tek kullanım amacım var uzun ömürlü oyun için ve bundan dolayı yüksek FPS değerleri istiyorum tavsiyeniz nedir? Hangi sistem daha ömürlü ve kullanışlı olur?
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bu hafta vatandan pc alacağım ama 3 4 sistem arasında kaldım kullanim amacim sadece oyun, paylasacagim sistemlerde tavsiyeleriniz üzerine özelleştirme yapabilirim anakartları biraz kafamı karıştırdı asrock markasini ilk defa duydum ekran kartım 4060 olucak ona...
Arkadaşlar asus prime b450mk-2 anakart kullanıyorum yüklü olan bios sürümü 2021 yılından kalan sürüm en son 2024 tarihinde güncelleme yüklemişler bunu indirip güncellemelimiyim pc ye bir zararı olurmu donma kasma vs güncellersem bir yararı olurmu sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Arkadaşlar 4 tane kulaklık arasında kaldım araştırdığım kadarıyla hepsi iyi fiyatlarıda aynı ama en iyisi hangisidir bilemedim kullanıp tecrübe edenler yardımcı olabilirmi?
rampage rm-k60 drop plus
logitech g332
corsair hs35
hyperx cloud stringer core