Merhaba arkadaşlar 3 harfli marketlerden kasaya gidip istediğiniz modeli söyleyin ödeme yapın adresinize gelsin şeklinde satılan teknolojik ürünlerden alan varmı? Bu şekilde televizyon almayı düşünüyorum. Süreç nasıl işliyor gelen ürünlerde her hangi bir problem oluyor mu? Fiyat ve taksit sayısı...
Arkadaşlar merhaba, şaka gibi ama gerçek asus b850 anakartın wifi adaptörünü deniyeyim dedim ikili kabloyu hafif soktum ardından çıkartmak isterken çıkartamıyorum ileri geri sağa sola çevir çek bastır hiçbirşey işe yaramıyor küçücük kablo çıkmıyor bunun yöntemini bilen varmı
Youtube kick gibi sitelerden video yayın vs izlerken bilgisayar anlık olarak 2-3 saniye donuyor. Donma anında sesde bi donma olmuyor ses olduğu gibi devam ediyor sadece görüntü takılıyor. Bunu bazen 30 saniyede bir bazen de 2-3 dakikada bir tekrarlıyor. Normalde böyle bir sorun yoktu son 1 2...
Alla alla niye 7 gün vermişler acaba normalde 30 dk verirler tekrarlarsan süre katkanarak çoğalır bir kerecik yanlışkıkla vurmaya 7 gün ban garip ama bilemedim.d
Bu oyunu oynamak için seriyi baştan oynamak falan gerekiyormu yoksa filmlerindeki sırayla falan mı gidiyor hikayesi nasıl ilerliyor? Direkt bunu alsam çıtır çerezlik oynanırmı
Şahsen öyle bi olay başıma gelse karşı tarafın özür dilemesi vs umurumda olmaz. Üst üste bikaç kez insan bir özür diler diyerek orta yolu buluruz manasında açık kapı bırakmış.d denildiği gibi dolandırıcı büyük ihtimalle
Dün bi oled monitörlere bakayım dedim sıfırı 60 bin tl 6 ay taksitli olan monitörlere beyfendiler 60-65k arası peşin fiyat yazmışlar😅😅 40k fiyata olurmu diyenlere falan da olmaz ben zaten 55k ya aldım o fiyata veremem falan diyorlar hsdhdjdhd zihniyet dehşet