MusKa81 isimli üyenin son içerikleri

1. M

FSP Hydro G PRO 1000W 80+ Gold ATX 3.0 PCI-e 5.0 Power Supply

Teşekkürler hocam
  2. M

Hocam belirttiğim Psu ya sahibim. Ancak henüz elime ulaşmadı. tek kanaldan ekran kartına kaç W verdiği ile ilgili teknik detaylarında bilgi bulamamıştım.
  3. M

Bu güç kaynağı nasıldır. 12VHPWR kablosu kaç W verebiliyor. Ben özelliklerinde bir türlü bulamadım. 4080 Super için kullanılacak. Teşekkürler.
  4. M

Sıvı soğutucu montajı

Asus tuf x670e plus wifi anakart a sahibim. Anakart ta sıvı soğutucu için üstte 12v aio Puma soketi var. Sağ altta ise 36v wpump var. Kitapçıkta sıvı soğutucu pompasını. W Puma a takılacağı şeklinde göstermiş. Ancak izlediğim bir çok videoda aio Puma a takıldığını gördüm. Hangisini doğru...
  5. M

Çözüldü✓ Amazon da bu kasa alınır mı?

Bu büyüklükte dediğiniz gibi kasaya denk gelmedim. Varsa atabilir misiniz
  6. M

Çözüldü✓ Amazon da bu kasa alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/MSI-GUNGNIR-AIRFLOW-Temperli-Bilgisayar/dp/B09YXQK173/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.gAczbRWU3cSKVkr0QcvaKAGGX7fA7FtKfmnL4NI4QAAckjaRaMvZNLb8AHaBfDLf1NJwcX8ZJsgJwtu9Xt9bTfvIquUXRxFuklmhVjoW5p4.sAT3oNraP6QljdCnj5mTdFoQewi_fuYcQvDjptYIBHY&dib_tag=se&qid=1728545918&refinements...
  7. M

Öneri Kasa ve sıvı soğutucu önerisi

Yeni sisten topluyorum. Sistem bileşenleri: -7800x3D -Asus x670E plus wifi -Rtx4080 süper - 1000w psu Sistem için geniş, havadar, güzel kasa ve buna uygun sıvı soğutucu önerisi verebilir misiniz? Ayrıca psu marka, model önerisi de alabilirim. Lian li kasalar açıkçası hoş ama fan olmaması...
Geri