Kanka Yamaha piyasası olan bi motor iphone gibi düşün alsan bile çok az zararla satarsın MT 125 ile KTM 250 karşılaştırılacak motor değil aradaki cc...
Sıkıntı şurada, almak zorunda. İade polikitası belli, kanunlar belli. Almazsan THH ve mahkeme işin sonunda kullanıcın lehine karar veriyor.
Sen etik...
Arkadaşa laf edenler ne yaşıyor acaba? Hak hukuk diye bir kitabımız var bilmem haberiniz var mı :D
İsterse 13 gün kullanır son gün beğenmedim diye iade eder...
Bu nasıl bir kinlenme la :kekw: az bir kendinize gelin. Adam ürünü denemiş ve beğenmemiş. İade yapılabilir mi yapılamaz mı iade süreci gösterir zaten...
Aslında iade etmicektim hem kutunun daha önce açılmış olması hemde tatmin etmemesi beni vazgeçirdi şuan iade ettim hb gitmesini ve incelebip iade edilmesini...
Senin argümanın da saçma ama. Direksiyonlu kafe aramaya mı gezeceğim ben mahalle mahalle ürün testi için? Sanki her yerde deli popüler bir şeymiş gibi...
abicim çalışıyorum gidip denicek zamanım yok kafana göre kudurmuşsun hayatımda ilk defa ürün iade edicem ayrıca kutu hasarlı ve açılmış şekilde geldi gören...
1. Ben ürünü aldığımda daha önce açılmıl içerisinde ambalaj kâğıtları yoktu 2. Ürünü nasıl test etmemi bekliyorsun çalışıyorum ilk defa böyle bişe yaşıyorum...