Böyle bir mesaj attılar 14 gün civarı uğraştıracaklarına da eminim güvenim yok artık itopyaya son kargo olaylarından dolayı hiç yollamak istemiyorum ama kusurlu ürün de kullanasım gelmiyor muhtemelen pazartesi göndereceğim değişime aca istanbula mağazalarına kendim götürsem orada anlık test edip...
G2524H modelini de kullanmıştım fark var aralarında imkanın varken sistemin de destekliyorsa 360 al geç aklına takılmasın sonra bana ölü pikselli gelmesi tamamen benim şansım olduğunu düşünüyorum
Aynı şekilde 280 hz olan dell modelinde de ölü piksel çıkmıştı
İtopya üzerinden yeni almış olduğum https://www.itopya.com/alienware-aw2523hf-245-360hz-05ms-hdmi-dp-usb32-freesync-premium-pivot-fhd-fast-ips-gaming-monit_u20202?srsltid=AfmBOoprumyyc-GSzzpduxogjTm4DHbWufZezHDVzNQuZ0br1NqWbiKJ monitör bugün elime ulaştı ölü piksel testi yaptım 1 tane var ama...
Bu 2 model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim FPS oyunları oynuyorum genel olarak önceki sistemimde 280 hz kullanıyordum sıfırdan yeni sisteme geçtim ve bu iki monitör arasında kaldığımdan sizlere danışmak istedim bir de Laptop.com.tr sitesi güvenilir mi...
Doğrudur ama zaten çok yüksek bir fiyatı olmadığından 10 bin civarı bir şey vermezlerse uğraşmam karşı tarafta iyi niyetli zaten öyle olmasalardı bir sürü avukatla görüştük bizdede biraz hasar vardı kol kırılması arkadaşın kafasına ve koluna dikiş gibi ama uğraşmadık
Yanlış bilmiyorsam mesela 2.el fiyatlarına bakıyorlar 50000 civarıysa ödeme yapıp motoru hurdaya çıkarıp satıyorlar benim motorum sıfır olduğu için belki 2.el fiyatı değilde sıfır fiyatını öderler mi diye merak ettiğimden yazdım sonuç gelince belli olur zaten
Ortalama ne kadar verebilir peki tahminen çünkü çoğu tamircinin söylediğine göre yapılmaz yapılsa da sağlıklı olmaz diyorlar şasesi kırıldı ön tarafı komple gidik
Ay başında bir motor kazası yaptım motoru alalı 10 gün olmuştu 200 km yi geçmedi daha benim sigortam yoktu 50 cc olduğu için ama karşı tarafın var ve kusurun tamamı ona verildi 3-4 tamirci motorun perte çıkacağını masrafının çok olduğunu olduğunu söyledi ama eksper için kayıt açtırdığım yetkili...