Mustafa arslan isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ryzen 5 7500F valorant da 150 fps

7500f 4060 oc 16 gb ddr5 650w 1738010906 5600 ile 350-500 arası alıyordum ama bunda garip takılmakae var
  2. M

Ryzen 5 7500F valorant da 150 fps

3-4 gündür kullanıyorum pc yi ilk zamanlarda yoktu ama 450-600 fps den 150 ye saniyelik düşüyor ve oyun takılıyor
  3. M

Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz monitörde ölü piksel çıktı

Böyle bir mesaj attılar 14 gün civarı uğraştıracaklarına da eminim güvenim yok artık itopyaya son kargo olaylarından dolayı hiç yollamak istemiyorum ama kusurlu ürün de kullanasım gelmiyor muhtemelen pazartesi göndereceğim değişime aca istanbula mağazalarına kendim götürsem orada anlık test edip...
  4. M

İnternet kafesi olan bir tanıdığım bu monitörden 15 tane aldı ve 1 mobitörde bile ölü piksel çıkmadı şans işi diye düşnüyorum
  5. M

G2524H modelini de kullanmıştım fark var aralarında imkanın varken sistemin de destekliyorsa 360 al geç aklına takılmasın sonra bana ölü pikselli gelmesi tamamen benim şansım olduğunu düşünüyorum Aynı şekilde 280 hz olan dell modelinde de ölü piksel çıkmıştı
  6. M

Alırlar mı ama bilmiyorum 1 tane olduğundan
  7. M

İtopya üzerinden yeni almış olduğum https://www.itopya.com/alienware-aw2523hf-245-360hz-05ms-hdmi-dp-usb32-freesync-premium-pivot-fhd-fast-ips-gaming-monit_u20202?srsltid=AfmBOoprumyyc-GSzzpduxogjTm4DHbWufZezHDVzNQuZ0br1NqWbiKJ monitör bugün elime ulaştı ölü piksel testi yaptım 1 tane var ama...
  8. M

Alienware 24.5" AW2523HF vs ASUS ROG STRIX XG259qn

Bu 2 model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim FPS oyunları oynuyorum genel olarak önceki sistemimde 280 hz kullanıyordum sıfırdan yeni sisteme geçtim ve bu iki monitör arasında kaldığımdan sizlere danışmak istedim bir de Laptop.com.tr sitesi güvenilir mi...
  9. M

Sigorta şirketi ödeme yapar mı

Doğrudur ama zaten çok yüksek bir fiyatı olmadığından 10 bin civarı bir şey vermezlerse uğraşmam karşı tarafta iyi niyetli zaten öyle olmasalardı bir sürü avukatla görüştük bizdede biraz hasar vardı kol kırılması arkadaşın kafasına ve koluna dikiş gibi ama uğraşmadık
  10. M

Sağolun ben hiçbir ceza almadım herşeyim tamdı kusur da tamamen karşıya verildi
  11. M

Yanlış bilmiyorsam mesela 2.el fiyatlarına bakıyorlar 50000 civarıysa ödeme yapıp motoru hurdaya çıkarıp satıyorlar benim motorum sıfır olduğu için belki 2.el fiyatı değilde sıfır fiyatını öderler mi diye merak ettiğimden yazdım sonuç gelince belli olur zaten
  12. M

Teşekkür ederim cevabınız için
  13. M

Ortalama ne kadar verebilir peki tahminen çünkü çoğu tamircinin söylediğine göre yapılmaz yapılsa da sağlıklı olmaz diyorlar şasesi kırıldı ön tarafı komple gidik
  14. M

Ruhsatta 50 cc ama normali 125 75000 e aldım nakit fiyatı 65 çoğu yerde aynı
  15. M

Ay başında bir motor kazası yaptım motoru alalı 10 gün olmuştu 200 km yi geçmedi daha benim sigortam yoktu 50 cc olduğu için ama karşı tarafın var ve kusurun tamamı ona verildi 3-4 tamirci motorun perte çıkacağını masrafının çok olduğunu olduğunu söyledi ama eksper için kayıt açtırdığım yetkili...
Top Bottom