Mustafa Elyesa bulut isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım M2 ssd alacağım Yardıma ihtiyacım var

ben satıyorum hocam ilgilenirsen yazarsın prof bir cihaz ama 2tb
  2. M

Çözüldü✓ sizce bu fiyata alınır mı? da iyi öneriniz varmı

KNK M2 SSD İHTİYACIN OLURSA YAZARSIN 512 DÜŞÜK GELDİ BENDE 2TB VAR
  3. M

WD RED 2TB NAS SİSTEMLERİNDE KULLANILIYOR

SIFIR CİHAZ KUTUSU VS HEPSİ DURUYOR ACİL SATILIKTIR ALDIĞIM FİYATTAN 2K EKSŞK VERİYORUM
  4. M

Çözüldü✓ 2000 liraya kadar SSD yada HDD

KNK BENDE TAM SENLİK ÜRÜN VAR SIFIR 2TB SN700 WD RED MARKA ÇOK GÜZEL ÜRÜN HATTA PROFOSYONEL CİHAZ OLDUĞU İÇİN NAS SİSTEMLERİNDE KULLANILIYOR ELİMDE İKİ TANE VAR İSTERSEN YAZ
  5. M

SSD doldukca oyunlara ufak drop giriyor

trol değilim dediğini anlamadın adam bna neden sıfır koydun diyor 1692045177 hocam ben ne dediğini anlamadım cihaz 4000 tl sn700 amazonda da bakabilrsin sıfır cihazdır bana hediye geldi aldım dediğim o yani
  6. M

sen yanlış okumuşsun 6k ya aldım yazmışım
  7. M

çünkü bana bedava geldi
  8. M

wd red sn700 m2 ssd üst düzey m2 ssd

ÜRÜN YURTDIŞINDAN GELMİŞTİR.SIFIR SADECE KUTUSU AÇIK İÇİNDE 1KB LİK BİLE DOSYA BULUNMAMAKTADIR.KUTUSUYLA VERİLECEKTİR. Ürün Bilgileri Kurulum Türü ‎Dahili Sabit Sürücü Renk ‎Kırmızı Sabit Disk Boyutu ‎2 TB Ürünün Özel Kullanım Biçimleri ‎Kurum Birlikte Gelen Bileşenler ‎SSD Okuma Hızı ‎3400...
  9. M

Öneri samsung 970 evo plus 1 tb vs wd black sn770 500 gb hangisini almak mantıklı

knk bende sıfır wd red 2 TB var sana verebilirim
  10. M

ben 6 kya aldım getimr ücretiyle ama 4 kya satıyorum sıfır bu fiyata bu cihazı bulamazsın
  11. M

Samsung 970 Evo Plus M.2 SSD Alınır Mı?

knk bende istersen wd red nvme sn700 m2 ssd var 2Tb çok profosyonel bir cihazdır nas sistemlerinde bile kullanılıyor sana verebilirim istersen
  12. M

knk bende istersen wd red nvme sn700 m2 ssd var 2Tb çok profosyonel bir cihazdır nas sistemlerinde bile kullanılıyor sana verebilirim istersen
Geri