ben 16 gb 256 ssd li mac m1 öneririm şuan için mantıklı gelmicek sana oyun vs çok oynayamacağın için ama 3. sınıfa felan geldiğinde anlıyacaksın neden mac öneriyorum çok hafif şarjı çok gidiyor ve tüm yazılım işlerini yapabiliyorsun lablarda felan çok rahat edersin kafelerde ders aralarında kod...
arkadaşlar bu konu hakkında şunu belirtelimki bilgisayarm mühendisliğinin mühendislik kısmının %75 i sana kalmış başına bill gates i getirseler sen çalışmazsan hiçbir şey olmaz bu bahsi geçen türkiyenin yüksek üniversiteleri network,takım çalışması ve bir rekabetin içine soktuğu için gitmeniz...
şöyle tyt çalışması için yapman gereken tek şey çözdüğün denemelerdeki yanlış yaptığın soruları neden yanlış yaptığının analizini yapmak mesela denemeyi yaptın 90 netin var eğer yanlış soruları dönüp çözmesen bu deneme sana sadece hız katar bilgi katmaz bilgi de katsın bidahaki denemeye 92 93...
valla şöyle soyliyim 3 yıl geçti ama biz ilk ayt denemelerini ocakda başlamıştık çok kotüydü diye hatırlıyorum 35 45 arası olabilir son 3 ayda hem tyt hem ayt netleri topluca sınıf şeklinde artmıştı hepimiz aynı şekil çalışıyorduk
1679154711
sayısaldım 20 k yaptım marmara bilgisayar okuyorum...
ben son 3 ayda sadece tyt denemesi çözmüştüm geri yanında ayt çalışmıştım 100 tyt 70 ayt yaptım ayt çalışmak çok daha onemlı tyt zaten çalışınca direk karşılığını alabildiğin bir şey değil tyt bi süreç bence ayt ye aban