Pro bakmamın amacı tamamen ekran ve 120hz air araştırdım yazı yazarken 60hz nin vereceği performans beni rahatsız eder macbook air m4 var elimde onda sorun olmuyor 60hz tablete yazarken o ufak gecikme ve hz den dolayı kasma problemi beni delirtir
samsung u eledim macte not tutarken onenote kullanıyorum basit kullanışlı telefonla uygulama uyumlu kalemle notumu alıyorum 2 3 sn bir gecikmesi oluyor lakin artık tablete ihtiyacım var telefonu sırf not için kullanması yordu ve macbookla ipad ikilisi harika oluyor arkadaşımda vardı kısa süre...
Şuan tabletim yok macbook air m4 kullanıyorum aktif olarak ve evde kalıyorum ama günümün çoğu hastanede ve kütüphanede geçiyor telefon olarak s24 ultra kullanıyorum önümüzdeki 5 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum
Evet orası kafamı karıştırdı bide 22 ay apple tr garantili vatandan alınmış demo mu acaba dedim değil dedi satıcı telefoncuydu ve benzer ilanlar da var 30 40 devirli apple garantili şekilde satıyorlar
Selamlar ipad almak istiyorum tıp fakültesi öğrencisiyim sırf 120hz için pro almak istiyorum 2. El sitelerinde m5 işlemcili 13 inç 256gb olan modeli 55k ya satıyorlar ve devir sayısı 4 pil %100 ve apple tr garantili buna ek apple nin kendi sitesinde 70 küsür bine satılmakta mantıklı mı bu şekil...
Selamlar yakın zamanda yurtdışına çıkacağım 25 30k bandında laptop arıyorum ordan mı 2. El almalıyım yoksa burdan 2. El mi marka model önerisine açığım
teşekkür ederim ses konusunda çoğu kişi sıkıntılı diyordu ama direkt kullanan insana rastlamamıştım
1717330850
kulağınızda kaç saat sonra ağrı yapıyor mu sormayı unutmuşum