mustafa.fbx isimli üyenin son içerikleri

1. mustafa.fbx

OLED EKRAN GLİTCH PROBLEM

GSYNC Kapatınca düzeldi gibi ama bu gsync ne işe yarıyorda bu sorunu yapmasına neden oluyor
  2. mustafa.fbx

OLED EKRAN GLİTCH PROBLEM

Arkadaşlar bu neden oluyor Samsung odyssey oled g8 donanım olarak bi problem yok ama yazılımsal kaynaklı gibi duruyor. Milim saniyelik gelip geri gidiyor
  3. mustafa.fbx

TASARIMCI İÇİN 32 INCH MONITOR

samsung g8 modeli aynı özelliklerdeki
  4. mustafa.fbx

TASARIMCI İÇİN 32 INCH MONITOR

Arkadaşlar selam Tasarımcıyım, Arada bir oyun oynarım fps oyunları ile aram pek yok genelde hikaye ve yarış oyunlarından devam bu yüzden büyük bir ekrana geçmek istiyorum ama bilemedim gerçekten çokmu büyük. Tasarım uygulamalarından daha rahat olabilir diye düşünüyorum. 32 INCH 4K 240 HZ...
  5. mustafa.fbx

G29 Direksiyon Seti Alınır mı?

3 ay önce almıştım 2.el olarak, Bence 15K gibi bir rakamı hak eder mi? diye sorarsan hiç sanmam alınırsa ikinci el alınmalı temiz bir şekilde yoksa gerçekten kendime bazen şey diyorum iyiki 0 almamışım diyorum. ETS 2 ve F1 de oynuyorum gayet keyifli En keyifsiz deneyimi de garip bir şekilde...
  6. mustafa.fbx

OLED MONİTÖR Alınır mı?

Sağol dostum fikrin ye önerilerin için <3
  7. mustafa.fbx

OLED MONİTÖR Alınır mı?

Şöyle bir çekincem var tasarım yaptığım için bazen saatlerce aynı panel ekran açık kalabiliyor bu bir sorun yaratırmı
  8. mustafa.fbx

OLED MONİTÖR Alınır mı?

Dostlarım tasarımcıyım arada oyun oynuyorum. Aklımda bu model var => Samsung G8 32 INCH 4K 240HZ OLED https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g80sd-32-inch-240hz-oled-uhd-ls32dg802suxuf/ Bunun panel kalitesi iyi mi? mat ekran bir sorun olurmu parlaklık yetermi ek olarak yanma...
  9. mustafa.fbx

Yeni sistem aldım Render için Yeterli olurmu ?

yani bi sıkıntı olmaz umarım Zalmanda kötü değil diyorlardı o yüzden seçtim
  10. mustafa.fbx

Yeni sistem aldım Render için Yeterli olurmu ?

Selamlar merhaba geçen gün yeni bir sistem aldım vatan üzerinden almak zorundaydım parçalar şu şekilde; İŞLEMCİ -AMD Ryzen 9 9950X Soket AM5 4.3GHz 64MB ANAKART -MSI PRO X870-P WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart EKRAN KARTI -ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING AMP EXTREME INFINITY...
  11. mustafa.fbx

Örgü kablolu Mouse Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07FLP9391/ref=asc_df_B07FLP93911687523400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07FLP9391&linkCode=asn Hocam peki buna ne dersiniz
  12. mustafa.fbx

Örgü kablolu Mouse Önerisi

Arkadaşlar başlıkta ve bütçe kısmında belirttiğim gibi 500tl ve 1000tl arasında mouse önerir misiniz. Normalde Steel Series rival 3 Wireless alacaktım fakat pili çok çabuk bitiyor diye duydum sürekli pile para harcamak istemedim o yüzden siparişimi iptal ettim. Orta boy bir ele sahibim
  13. mustafa.fbx

Rampage PSU kullanmaya devam etmelimiyim ?

Hocam freelance işler yapıyorum piyasada para birşekil kazanıyorum o zaman ben iyisi işimi şansa bırakmayıp corsairi alıyım sonrada rampageyi satarım bir şekil. zaten 1600tl vermiştim. almışken en iyisini alıyım ilerde dert çekmeyim diyorum
  14. mustafa.fbx

Blender kullanmak için Mac vs Windows

Profesyonel olarak blender kullanıyorum m2 pro dada windows da denedim kesinlikle mac o kadar iyi performans vermiyor al nvidia ekran kartı rahatına bak sebebei Cuda çekirdekleri daha fazla oda Blenderdeki optix ile daha iyi çalışıyor
  15. mustafa.fbx

Blender karakterde çıkan yazı

Bu daha doğru olur dostum
Geri