Mustafa SALT isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ps4 hangi CUH kodları güvenli?

Merhaba ps4 slim veya pro almayı düşünüyorum oyunlar çok pahalı olduğu için kırıl oynayacağım. Bazıları belli CUH koduna sahip olanların kırılmadığını söylüyor bu gerçek bir haber mi ? Hangi CUH serisi o konuya giriyor ?
  2. M

Airpods pro 2 anc çalışmıyor

Merhaba airpods pro2 lighting ve pro 2 typce var bu cihazları Android de kullanıyoum. Typce olan gürültü engelleme çok iyi çalışıyor ve şeffaf mod da aynı şekilde iyi çalışıyor ancak lighting olan da şeffaf mod gürültü engelleme mod kapalı mod hepsi aynı mod değişiyor ses değişmiyor bunun sebebi...
  3. M

Temu Yaş Sınırı Varmı

Başka yerlere baktım 18 altı sıkıntılı diyorlar. Kendim alışveriş yapamam sorun değil ödeme ekranı geliyor ama sorun gümrükte kalır mı birde baktığım yerde iade yapılmadığı yazıyordu gümrük müşavirliğine de 20 30k verecek para yok ürünler çöpe gidiyor.
  4. M

Temu Yaş Sınırı Varmı

Merhaba, Yeni gelen 30 dolar sınırından önce babam, Temu'da sağlam indirim kuponlarıyla birlikte toplamda 120-130 dolara, normalde 200 doları geçen bir alışveriş yapmıştı. Babam sıfır bir hesap açarak tüm indirim haklarını kullandı. Şimdi yeniden alışveriş yapmak istiyoruz, ancak o özel indirim...
  5. M

2.el xbox series x alınır mı?

Kral EA play zaten gamepass ultimate de beleşe geliyor EA play alacaksan Xbox daha iyi
  6. M

2.el xbox series x alınır mı?

Almanya'da veya yurt dışında herhangi bir tanıdığın varsa oradan aldır. Konsollarda 2.el sıkıntılı herhangi bir antutu Furmark gibi testler olmadığı için riskli konsollardan çok iyi anlayan biri lazım. Yurt dışında biri yoksa sarı siteden ithalatçı kapalı kutu veya fatura tarihi yakın olan...
  7. M

Gboard emoji sekmesi tam ekran açılıyor

Merhaba, konu biraz saçma başlıktan da pek bir şey anlamamış olabilirsiniz o yüzden açıklayayım. Gboard'da emoji atmak istediğimde, normalde emoji sekmesi yarım açılıyor ve sadece son kullanılan emojiler gözüküyordu. Tüm emojileri görmek istediğimde ise sekmeyi yukarı doğru kaydırarak tam ekran...
  8. M

SOMA %100 Türkçe Yama

Yamayı epic games ta nasıl kullanacağım epic games da .ex dosyası yok tüm klasörlerin içine baktım .ex dosyasını bulamadım ana klasörün içinde Türü uygulama olan bir dosya var yamayı oraya kurdum ama çalışmadı
  9. M

Ps5 slim model kodu önerisi

Ps5 slim tüm seri kodları aynı performansta hiçbir şey değişmiyor slim de seri numarası kodu önemsiz
  10. M

Sony neye göre indirim yapıyor ?

Merhaba. Almanya'dan PS5 Slim dijital alacağım. Şu an fiyatı 450 euro. 1 ay önce konsol indirimde 400 Euro'ya, tax Free ile de 320 Euro'ya satılmış. Sony neye göre indirim yapıyor? Tekrar haziran-Temmuz gibi indirim yapabilir mi?
  11. M

Yardım 20-25 K Arası 12.000 BTU Klima Önerisi

Vestel Flora Doğa İnverter klima öneririm soğutma ısıtma performansı çok iyi elektriği fazla harcamıyor aylık max 70tl harcadım oda 15 btu ile tüm evi soğutmaya çalıştığım için ama 1 oda da kullanacaksan aylık max 30 40 tl elektrik faturası gelir ayrıca uygulama ile uzaktan kontrol var eve...
  12. M

Uncharted 4 çok kasıyor

Evet oraya yazdığım oyunların hepsi hdd de duruyor
  13. M

Uncharted 4 çok kasıyor

Merhaba rx 570 ve ryzen 3 3200g sistem kullanıyorum eski kötü bir sistem ama çoğu oyunda idare ediyor geçen hafta god of war ve uncharted 4 aldım indirdim bugün girdim god of war ve gta5 rdr2 call of duty gibi oyunlar akıcı hiç kasma olmadan oynuyorum ancak uncharted 4 sürekli fps çöküyor 40 fps...
  14. M

Papara kart sözleşmeli hesap

Merhaba 16 yaşındayım Papara da Black kart için sözleşmeli hesap açabilir miyim 13 yaş üzeri kullanabiliyor ama sanırım yakın zamanda veli onayı diye bir şey gelmiş 18 yaşından küçüklerin veli onayı gerekli diye oyun satın aldığımı ailem bilmiyor veli onayı olmadan sözleşmeli hesap açabilir miyim?
  15. M

Force Feedback Özelliği Nasıl Test Edilir ?

aynı direksiyon setinden bir arkadaşta var ama onun güç kablosu yok force feedback sistemi çalışmıyor sağa sola çevirirken logitech dfgt de olduğu gibi dişli sesi geliyor normal mi ?
Geri