Mustafa Ulutürk isimli üyenin son içerikleri

1. M

SAMSUNG S26+ VS SAMSUNG S25 ULTRA VS IPHONE 17

cevaplarınız için teşekkür ederim elim biraz küçük ve en az 4 yıl kullanmak istiyorum s25 ultra boyutu sebebiyle bana bir rahatsızlık verir mi ve 4 yılı rahatlıkla götürür mü bunları merak ediyorum
  2. M

SAMSUNG S26+ VS SAMSUNG S25 ULTRA VS IPHONE 17

Öğrenciyim kamerasının iyi olmasını ve olabildiğince uzun ömürlü olmasını istiyorum hangi telefonu tercih etmeliyim
  3. M

Blackshark kulaklık önerisi

v2 hyperspeed v3 hyperspeed v2 pro v3 v3 pro bende v3 var gayet memnunum amazonda beyazı 6300 civarındaydı
  4. M

Yardım Kingdom Come Deliverance görüntüde bozukluk

hocam çözdüm nvidia denetim masasından program özel ayarlara girdim eşyönsüz süzmeyi kapattım düzeldi
  5. M

Yardım Kingdom Come Deliverance görüntüde bozukluk

Kingdom Come Deliverance yüklemiştim bir süre oynadım sonra oyuna tekrar girdiğimde görüntü bu şekilde bozuldu nasıl çözebilirim (Oyun Epic Games'te) (Ekran kartım 5060)
  6. M

1080p Monitör önerisine ihtiyacım var

Yüksek yenileme hızlı 1080p monitöre ihtiyacım var bütçem 8000 TL önerilerinizi bekliyorum
  7. M

Mount & Blade Bannerlord alınır mı??

Tür ilgini çekiyosa en az 100 saat oynarsın bu hesapla saat başına 4,25 TL yapıyo bence alınır
  8. M

RAZER BLACKSHARK V3 BEYAZ VERSİON

hocam merhaba blackshark v3 kulaklık aldınız mı eğer aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz aynı modeli almayı düşünüyorum ama inceleme bulamadım
  9. M

Yardım 7.000 TL bütçe kulaklık önerisi

Hocam ben de bu bütçelerde kulaklık alacağım blackshark v3 adaylardan biri ama hakkında fazla inceleme bulamadım ürün elinize geçtikten sonra deneyimlerinizi yazabilirseniz çok memnun olurum
  10. M

Razer Blackshark V3 alınır mı?

Ürün hakkında inceleme bulamadım ürünü kullanan veya ürün hakkında bilgisi olup bildiklerini paylaşabilecek olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
  11. M

Corsair HS80 Max alınır mı?

önerileriniz nedir hocam
  12. M

Corsair HS80 Max alınır mı?

Corsair HS80 Max sipariş etmek üzereyim sizce doğru mu yapıyorum önerebileceğiniz alternatif var mı?
  13. M

Bilgisayar için kablosuz kulaklık önerisi

7000TL bütçem var biraz aşabilirim kulaklarım büyük o yüzden büyük bir şey arıyorum mikrofonu da iyi olursa güzel olur önerebileceğiniz kulaklık varsa yazarsanız sevinirim
  14. M

13000TL Bütçe oyuncu koltuğu önerisi

Kumaş, rahat ve uzun ömürlü olan önerilere açığım
  15. M

Kasadan yüksek cızırtılı ses geliyor normal mi

asus dual 5060 hocam 1763036367 hocam kullandıkça azaldı derken ne kadar bir süre kullandıktan sonra azaldı
Geri