mustafa00 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Silverstone Air Blazer 120R Asus B450M Dragon da kullanabilir miyim?

Selam dostlarım uzun araştırmalar sonucu bu fanları almaya karar verdim gerek argbleri gerek Cfm değeri çok güzel anakartımda argb desteği yok galiba şimdi ben bu fanları nasıl anakartımda kullanabilirim lütfen yardım edin İnternetten bir parça alıp bunu halletmem mümkünmü? şimdiden...
  2. M

Silverstone Air Blazer 120R alınır mı?

Selam dostlarım, kasamın hava sirkülasyonunu arttırmak için fan arayışı içerisindeyim. Benim için performansı ve görüntüsü çok önemli. SilverStone Air Blazer 120R RGB'leri aşırı hoşuma gitti ve 94CFM gibi yüksek bir değeri olması da çok iyi. Bu fanlardan 3 tane alsam, bir egzoz fanı olarak iki...
  3. M

Reeven Hans işlemci soğutucusu alınır mı??

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemcime soğutucu arıyorum bu soğutucuyu ısrarla öneren oldu ama markası bilinmedik olduğu için içimde bir şüphe var sizce performansı nasıldır alınır mı? bütçem 300 tl bundan daha iyi bir soğutucu varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden yardımlarınız için...
  4. M

Snowman T4 performansı nasıldır?

tamam sağolun yardımınız için
  5. M

yok ekstra rgb fan alacağımya ondan çıkma ihtimali varmı yada çıkan bir fan varsa atarmısınız
  6. M

alacağım fanın yanından çıkma ihtimali varmı?
  7. M

dostum bu clipsleri hiçbir yerden bulabilme şansım yokmu ya ?
  8. M

dostum çok kararsızım işte sence hangisi daha iyidir birde hans modeline ekstradan fan alıp montajlayabiliyormuyuz?
  9. M

aynen öyle
  10. M

ilk onu önerdiler sonra linkini bıraktığım soğutucuyu önerdiler çok kararsızım...
  11. M

merhaba dostum başka bir forumdada konu açtım bu soğutucuyu önerdiler...
  12. M

Merhaba arkadaşlar bu işlemci soğutucusunu beğendim RGB olmasıda çok hoşuma gitti sizce performansı nasıldır bu fiyat bandında önerebileceğiniz en kaliteli soğutucu hangisidir bütçemi 300 TL'ye çıkartabilirim ürün budur...
  13. M

Amd Wraith Prism alınır mı?

ryzen 5 3600 ve dediğiniz gibi görsel benim için önemli
  14. M

dostum önerdiğin soğutucunun rgb versiyonu fiyatını haketmiyor falan demişsin rgbsiz haline göre nasıldır çok bir fark varmı şuan 400 TL'ye düşmüş alınır mı? sence? https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-argb-v2-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
  15. M

başka forumlarda da konu açtım çok kötülüyorlar maksimum 200 tl eder hem gürültülü hem iyi soğutmuyor diyorlar tasarımı ve rgb si beni benden alıyor ama maalesef üzülerek vazgeçeceğim.
Geri