Oyun oynarken PC ara sıra kendini yeniden başlatıyordu. Daha sonra OCCT test yapmaya karar verdim Power testine girdiğimde ilk 30 saniyeden sonra yeniden başladı. Daha sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartına giren güç kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar denedim ve bu sefer 1.40 saniyede tekrar...
Garanti bbva mobil uygulamasına giriş yaparken istediği şifreyi unuttum sıfırlamak için kartın son 4 hanesini istiyor ama kart yok sadece hesap var kimlikle şifreyi sıfırlamak istediğimde kimlik fotoğrafı eski olduğu için kabul etmiyor şubeye gitmeyi düşündüm ama oturduğum yerde şubeyi kapattı...
windowsu ssd ye kurdum fakat ssd ile başlatamıyorum başlatırken resimdeki hatayı alıyorum hdd ile başlatabiliyorum sadece onla başlatıncıda windowsu kullanabiliyorum fakat diski fazla yani hdd deki kullanıyor (yardımınız için teşekkürler
işlemcim kötü olmasına rağmen ekran kartı almak istiyorum fakat işlemci kötü olduğundan darboğaz yapabilir diye düşünüyorum işlemciyi değişmek aklıma geldi fakat daha maliyetli olyuor işlemcim intel core 2 duo 8500 3.16ghz alıcam ekran kartıda rx 550 (yardımcı olursanız seninirim)
son 1 şey sorcağaım
bunu yaparken pc yi sıfırlamak zorundamıyım
1667421087
yani direk win 8.1 den 10 a geçerken programları saklayabiliyoruz bundada öyle olurmu
1667421266
1667421571
çok soru sordum ama
bu linktekini yapsam olurmu sanırım oyun için en iyisi bu
peki her yeni sürümü çıktığında onumu yüklemem gerek
1667419566
videosu varsa atabilirmisiniz nasıl kurulur detaylı anlatım fln
1667419705
yanlış anlamadıysam win 10 un birebir aynısı sadece daha az ram yiyor
şuan bilgisayarımda işlemci olarak dual core 2 8500 var 4 gb ram kullanıyorum birde amd radeon hd 5450 ekran kartı kullanyorum şuan win 8.1 kullanmaktayım 10 a geçsem donma kasma yüksek cpu kullanımı ram kullanımı fps düşüşü yaşarmıyım(birkaç gün içinde ssd alacağım)