Merhabalar Resimdeki klavye kullanım sağlıyorum Logi G pro x tkl 2 modeli her şey güzel fakat bilek desteksiz alışması zor bu modele göre bir bilek desteği varmı bilgisi olan varsa yorumda iletebilir misiniz?
Merhabalar arkadaşlar media market üzerinden logitech g pro süperlight 2 mouse aldım aldığımda şöyle bir sorun yaşadım ama takıntı yapmadım örnek şarj kablosu takılı kablosuza geçmek istediğimde masaüstünde olmam gerekiyor yani oyun esnasında şarj bitti takıyım veya doldu çıkarmak istediğimde...
Merhabalar arkadaşlar
HyperX QuadCast Mikrofon
kullanıyorum stant bağlantısı yapacağım ama bir somunu var altıgen kafası mevcut kaybolmuş bulamıyorum hiçbir yerde bulamadım bildiğiniz böyle yedek parçacı bir yer varmıdır yardımcı olabilir misiniz?
aynı durum benim bi abimde denk geldi gittim yanımda bir stok soğutucu vardı sıvı soğutucu çıkarıp stok soğutucu ile kontrol ettim normaldi sonradan farkettik sııvı soğutucunun iç kısımdaki motor bölümü çalışmıyomus buyüzden sıcaksu radyatörde devir daim yapmayınca ısı artısına neden oluyor...
MERHABALAR ARKDASLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR TENİ MİKROFON ALDIM ARKDAŞTAN SİMDİ STAND ALICAM FAKAT MİKRFON İÇERİSİNDEN CIKMASI GEREKN STAND BAĞLANTI APARATI MEVCUT DEİL NERDEN BULABİLİRM ELİNDE OLAN SATMAK İSTEYEN ACİL BİR ŞEKİLDE İLETİŞİME GEÇEBİLİR Mİ?