Mustafa433 isimli üyenin son içerikleri

1. M

vodafone netten redbox a geçilebilir mi

Merhaba yaklaşık 8 aydır vodafone net 8mbps kullanıyoruz altyapımızı yükseltmiyorlar neymiş türk telekom yapması gerekmiş birde her oyunda pingim 25 30 ken birden 500 600 e çıkıyor sonra düşüyor aşırı sinirimi bozuyor hız testi yaptığımda 18 ping gösteriyor ama nafile ne yapmam gerek bu sorun...
  2. M

Truckersmp hesap sorunu

Merhaba; Size bir sorum olucak ets 2 yi steamden satin aldim ve kurdum daha sonra truckersmpye bagladim aradan bir bucuk ay falan gecti daha sonra ben truckersmpye kayitli olan mailimi kapattim sonrasinda ise artik truckersmpye giris yapamiyorum herseyi dogru girmeme ragmen yanlis diyor mailimi...
  3. M

C diskindeki KULLANICILAR dosyası

c diski yani ssd 120 gb yer var ama KULLANICILAR dosyası 43gb yer kaplıyor ben bu dosyası harddiskime geçirsem sorun olurmu yer açmak için yetki istiyor taşırken bilgi sahiplerinden cvp nbekliyorum
  4. M

PUBG STEAM FPS DROP

Tm herkese teşekkurler de ultraya ceksem daha fazla kasmazmi?
  5. M

PUBG STEAM FPS DROP

Sıstemimin ozellikleri: Anakart:asus h310m-k r2.0 İslemci:intel i3 9100f 3.20ghz Ekran kartı:asus dual rx580 4gb oc edition Ram:corsair 8gb 3000mghz ddr4 Ssd:crucial 120gb ssd Hdd:1tb hdd Kasa:everest crystal 4 adet rainbow fan Sistemimin ozeikleri bu pubgnin steam versiyonunda fps aniden...
  6. M

Everest crystal rainbow kasa

Everest crystal 4*12m rainbow oyuncu kasam var ama on panel bayagi tozlandi orayi acmak istiyorum galiba alt tarafindan tutup kendimize cekmek gerekiyormus kasalarda ama bu aksa icin de gecerli mi acil!
Geri