mustafa4712 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Msü De Batırıp Yks De Comeback Atmak Mümkün Mü

zoru başarmak bizim işimiz eyvallah beyler görüşler için genel yargı yapılır gibi ama zaten msü den 2 ay geçti o 1 ayda 70K dan 3K çekmek insanüstü bir şey zaten 3-4 ayda çekmek daha basit ve yapılabilirdi hayırlısı ne ise o olsun zmn çok hızlı
  2. M

msü de sayısalda 7 sözelde 21 yanlışım vardı hocam yks sözel daha kolay değilmi
  3. M

hocam sonuçta kendimi gösterebileceğim bir yerdi ve ben sıçtım yani başka bir açıklaması yok 70K benim için rezil bir sonuç msü den önceki deneme 100+ yapmıştım 1779044205 bende biraz oldumda hesapladığımın çok aşağısında geldi yks de olursa diye korkuyorum
  4. M

bilmiyorum hocam sınav anını yönetemezsek patlarız boş yere
  5. M

sınava 30 gün var daha girdiğim denemeler çok zor denemeler en son apotemi 3d barış gibi oldum da gene heyecan yaparım diye korkuyorum msü de ellerim falan titremişti bi süre
  6. M

kral msü de heyecandan yapamadık bi tık denemelerde 100+ ve 60+ yapıyorum şu an
  7. M

msü de 70K yaptık yks de 3K istiyorum gerçekleşirse herhalde yks tarihinin en kral comebacki olucak gibi. mümkünmüdür sizce
  8. M

Yks senesi oyun oynamak

50K gelirse mezuna bırakırım hocam şimdiden 100+ 70+ yapıyorum
  9. M

Yks senesi oyun oynamak

oyun oynasak sorun olur mu
  10. M

Çözüldü✓ Izoly Ancient Bilgisayarın Piyasa Değeri Nedir?

kral ne kdr onuda bi söylesen fikrimiz olsa
  11. M

kral amacım satabileceğim en fazla paraya satmak çok param olsa direk ilk bilgisayarcıya satardım kendi başına yeni bir bilgisayar almak çok zor günümüz tr sinde
  12. M

Yardım Razer blackshark V2 x aktivasyon kodu

uygulama yada siteye gir hesabınla giriş yap ve yeni ürün kaydet seçeneğine bas kulaklıktaki seri numarasını gir ve kaydı tamamla e postana gelmesi lazım 1777913687 https://mysupport.razer.com/app/answers/detail/a_id/6301 burayada bakabilirsin
  13. M

12 13 ederse benim için çok iyi olur gerçekten yüz yüze sorduğum bilgisayarcılar max 7K demişti oda monitör dahil
  14. M

Yardım Razer blackshark V2 x aktivasyon kodu

e posta ile almayı denedin mi
  15. M

[H3 id='2.+el+kasam+ka+tl+eder']2. el kasam kaç tl eder?[/H3] https://izoly.com/izoly-ancient-i5-10400f-16gb-512gb-m-2-nvme-1660s-6gb-oyuncu-masaustu-bilgisayari/ Kasanın linkine tıklamadan önce "Izoly" yazdığını görüp hemen buraya doluşacak ve "Çok kötü, 5-6 bin TL eder," diyecek insanlar...
Geri