mustafa7263 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Telefon kendi kendine arada açılıp kapaniyor

Arkadaşlar Xiaomi redmi note 9s telefonumu 4 senedir kullanıyorum, cihaz kendi kendine bir anda kapanıyor, sonra kendi kendine açılıyor bazen bu döngüye giriyor uzun bir süre bazen 1 defa yapıyor sonra baya uzun bir süre sıkıntısız kullanabiliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim. Cihaz TR...
  2. M

Özel Üni den Devlet Üniversitesine Yatay geçiş

Arkadaşlar özel bir üniversitede okuyorum devlete geçmek istiyorum gno ile geçen sene 3 kişilik boş yer açılmış. GNO ile Kurumlar arası yatay geçişte ÖSYM Merkezi yerleştirme puanı önemli mi? Yatay geçiş yapmış arkadaşlar beni bilgilendirebilir mı 2 yıllık benim bölüm 1. Sınıf biter bitmez...
  3. M

Çap mı sınavsiz ikinci üniversite mı?

Hangisi sizce?
  4. M

Üniversite sınavında kaç puan eklenir

Puan nasi eklenmiyo kanki ham puan diyelim ki 270 ortalamada 63 de y-tyt 307,5 oluyo 1728316067 Beni y-tyt de geri atmıştı sıralamada 😀 Lisede tembeldik
  5. M

Ortalamana bağlı 12. Sınıftan mezun olunca 4 senenin ortalaması alınıyor ya o önemli ben 75 obp den örnek verdim
  6. M

Mesela meslek lisesinden mezun oldun elektrik bölümü olsun üniversite de elektrik bölümünü seçersen ek puanlı olan puana bakman lazım 1728315630 Senin ortalamam 12 ci sınıfta diyelim ki 75 Normal katsayılı (0.12) 45 puan Ek katsayı (0.18) 67,5 puan Obp kaçsa 0.12 veya 0.18 le carpiyon kanka
  7. M

Sınavsız ikinci üniversite hk.

Bende kararsızım hocam, siz ne yaptiniz Anadolu üniversitesi ekimin 16 sına kadar alıyor kayıtları
  8. M

Ortalama ile Yatay Geçiş

ben şuan özel üniversitede önlisans bölümündeyim 1. sınıf bitince yatay geçiş yapmayı düşünüyorum özelden - özele ösym nin merkezi yerleştirme sonuçları ve sıralama önemli mi yatay geçişte yardımcı olur musunuz teşekkürler
  9. M

Sınavsız 2. Üniversite

Dış ticaret önlisans 1. Sınıfa başladım aslında bilgisayar programcılığı düşünüyordum mezuna kalacaktım sene kaybı olmasın diye bir üniversiteye girdim sizce sınavsız açıköğretim den yazilsam mantıklı olur mu yoksa dış ticaret bölümüyle alakalı bir şey mi okusam? mesela dış ticarete uyumlu...
  10. M

Benim bölüm lojistik ben gidip 2. Üniversiteyi dış ticaret mı olumam mantıklı olur yoksa bilgisayar programcılığı mı orgun eğitimle uyuşması daha mı mantıklı olur? @Ukhai
  11. M

hangi Açıköğretim üniversitesine kaydınızı yaptırdınız? @Ukhai lk senenizde mi başvurdunuz sınavsız üniversiteye? bazı derslerden muaf olabiliyormuşuz 1. sınıf bitincemi başvursam acaba yoksa beklemeye hiç gerek yok mu
  12. M

Şu anda bir üniversitede örgün olarak okumaktayım, Sınavsız ikinci üniversiteye başvurmalımıyım? 1. Sınıfım önlisans bölümü okuyorum şimdi başvursam 2 yıl sonra 2 tane diplomam olması beni iş başvurularında öne atar mı? Birde en iyi açıköğretim üniversitesi hangisi
  13. M

KYK Burs başvurusu ne zaman?

Okul açıldı ne zaman bu KYK burs veya kredi
  14. M

TÜVTÜRK Randovu hakkında

Arabanın son geçerli muayne tarihi bugün acaba muayne randevusunu iptal edenlerin saatleri sisteme düşüyor mu yoksa bidaha o saati alamıyor muyuz. Bilen var mı Şu anda dolu her yer cezaya gircez %5 ek ödeme bugün bulamazssam
Geri