Bende stokta yok diyor direkt. Ama %50 indirim varmış 400TL ye 200. Onu da kullanmadım zaten migros da 1 alana 1 bedava yaptıydı baya topladım. Bugün abur cubur günümü ilan edildi bu ne iş :)
Dediğim gibi sorun yok diyen sizden önce de biri vardı ben kesin sorun çıkar yazmadım hatta önceki arkadaşa verdiğim cevabı da okuyabilirsiniz ihtimal varmış sadece. Ben kendimce msi tarafını beğendim fiyat farkı olsaydı gigabyte da alabilirdim fakat indirimle birlikte msi olanı aldım. Gigabyte...
Aynı soruyu ilk sayfada biri de sordu aynı cevabımı yapıştırıyorum.
"Temiz olsun uğraşmayayım kafa rahat takılayım diyorsan msi. Gigabyte da lan reset sorunu ve m2 algılama, boot problemleri yaşayanlar varmış."
Fakat bir forum üyesi onun eski sürümlerde/versiyonlarda olduğunu artık sorunun...
Bonus kampanyası var 500TL veriyor. Hatta size özel kısmından kampanyaları kontrol ederseniz 100tl veren bir kampanya var onunla birlikte 600TL yapıyor.
1774649243
Pişman edecek bir anakart değil içiniz rahat olsun.
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x870e-edge-ti-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Bunu aldı.
Msi mag de coil whine sorunu çok oluyor forumda birkaç farklı kişinin iade ettiğini gördüm. Geçenlerde bu fiyata asus rog strıx 1000W vardı ve 1200W versiyonu da 9k ya düşmüştü doğru hatırlıyorsam.
Şans işi biraz da teknoloji tarafı. Ben kullanmadım okuduğuma göre varmış o yüzden belirttim. bir de ikisi de neredeyse aynı fiyatta o yüzden msi tercihim oldu.