Mustafa_b isimli üyenin son içerikleri

1. Mustafa_b

RX 6800 xt 11.000 tl alınır mı

senin iyiliğin için söylüyorum. benzer fiyata 3080 bulabilirsin. rx 6000 serisi yeni hiçbir özelliği almıyor. burda ray tracingdir şudur budur demeye gelmedim. 3080'in 10 ve 12 gb versiyonları olduğu için vram sorunu da yaşatmaz. oyunlarda video çekerken daha yüksek kalite videolar çekebilirsin...
  2. Mustafa_b

RX 6800 xt 11.000 tl alınır mı

3080 al geç amdden sana hayır gelmez
  3. Mustafa_b

Yardım Ray tracing destekleyen tüm oyunlardaki yansımalarda bozulmalar ve ghosting

Video olmadan gösterebileceğim bir şey değil. https://drive.google.com/file/d/1Zwp12Uz4nWsxU9aecqeXeOue3x0Ougs2/view?usp=sharing gta 5 enhanced,cyberpunk, marvel rivals, satisfactory ve portal with rtx oyunlarında ray tracing rezalet çalışıyor. ray tracing destekli hangi oyunu denersem deneyeyim...
  4. Mustafa_b

Yardım 64 mbps türknet için 500 TL değer mi

Daha uygun bir paket bulamadıysan neden olmasın. Eğer birisinden davet kodu alırsan iki tarafa da(yanlış hatırlamıyorsam 6 ay) 100 tl indirim yapılıyor. Ayrıca 1 yıllık faturayı peşin ödersen 100 tl indirim yapıyorlar. Biz şu anda 100 mbps türknet için 300 tl ödüyoruz. 1 yıllık süre bittikten...
  5. Mustafa_b

Çözüldü✓ msi afterburner ı oyunlarda gösteremiyorum

Battlefield 2042de darboğaz yaşadığım için msi afterburner ile kontrol etmek istedim fakat çalışmadı. İnternete yazarsan eskiden çalıştığını fakat sezon 6dan sonra çalışmadığını görebilirsin. Amd kart kullanıyorsun sanırım ctrl shift o tuşlarıyla açıp kapatabilirsin gösterge kısmını. Amdnin...
  6. Mustafa_b

Ryzen 5 5600 mü i5 12400f mi?

Selam, şu anda z270f ile i5 6600k kullanıyorum ve asus strix rx 580 8 gb ekran kartımı besleyemiyorum. Anakart ve işlemciye max 8 bin tl harcayabilirim. Ama intel mi yoksa amd mi seçmem gerektiğine karar veremedim. Not: "Bu kadar güçlü işlemci bu ekran kartına fazla, yeni ekran kartı al"...
Geri