Yaklaşık 2 ay önce aldığım yeni sistemimde aldığımdan beri olan bir sorun var. Gaijin'in resmi sitesindeki Launcher üzerinden yüklediğim War Thunder oyunu ve Steam çok geç açılıyor. Steam'de hesap değiştir tuşuna bastığımda Steam kapandıktan sonra tekrar açılması 40-50 saniyeyi buluyor. War...
Peki yük altında pearless assasinin çıkardığı ses nasıl? Benim için çok sesli çalışmaması da önemli çünkü.
1721325595
Peki yük altında çıkardığı ses nasıl? Benim için çok sesli çalışmaması da önemli çünkü.
1721325617
Peki yük altında çıkardığı ses nasıl? Benim için çok sesli çalışmaması da...
Sistemde sıvı soğutma gerekli mi peki kullanım amaçlarını göz önünde bulundurursak? Sıvı soğutmaya çok için sinmiyor benim ama kesin al denirse alırım herhalde. Hava soğutma işimi görür gibi ama bilemedim. Ayrıca bu 5 seçenekten başkası olamaz maalesef.
Neden daha iyi olduğunu öğrenebilir miyim? Anakartlarla aram çok iyi değil de o yüzden. Mesela A modeljnde PCIe x16 3 taneyken A modelinde 1 tane. Ayrıca A modelinde PCIe x1 var. Bunlar ne kadar önemli farklar bilmiyorum ama kesin karar vermeden önce bir sormak istedim.