O yanıkları ekran kartı yapmaz değil mu poverin hatası yani poweri değiştirdim simdi yenisini sipariş ettim , ekran kartı çok güç çektigi için falan diye mi oldu diye düşünüyorum 70 dereceyi aşmıyordu kart
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımdan ikinci el kasa aldım sadece valorant oynuyordu ben ekran kartını kullanan bir oyun oynamaya başladım ara ara ekran gitmeye
Başladı sonra ekran kartına güç gitmemeye
Başladı , ekran kartına giden güç yerlerinin fazla ısındığını gördüm çıkartmaya çalıştığımda...
Merhaba asus rog zephyrus m gu502gv-es004 iki kere yaşadım bunu ses birden gidiyor hiç bi şekilde gelmiyor kulaklık takınca geliyor ama driverlarını sildim yükledim hala çalışmıyor garantisi yok dün yanlışlıkla bi kere daha yaptım ama nasıl yaptıgımı anlamadım oyun yükledikten sonra oluyor ondan...
beyler yeni anakart ile işlemci aldım esc h61h2 mv ile intel i5 3470 anakartın pinleri yamulmuş bunu bana satan kişi sıkıntı yok dedi ve görüntü gelmiyor nedeni bundan olabilirmi 1155 soket değişimi tahminen kaç para tutar
Beyler yeni anakart ile işlemci aldım esc h61h2 mv ile intel i5 3470 uzay sistem şeklinde kurdum vga girişli monitörüme taktım her şey çalışırken ekran gelmiyo işlemcimin soğutucusu yok sürekli reset atıyo fakat ekranın gelmesini bekliyorum bi türlü gelmiyor ramlar bi ara oksitlenme yapıyordu...