Yılbaşından önce bir laptop almak istiyorum biraz araştırma yaptım gamegaraj slayerın modellerini çok öneren gördüm x7Tye vs baktım ama ilk defa duyduğum için biraz tırstım bu fiyat bandında sizce en iyi seçim ne olur kullanım amacım oyun ve arada yayın açma olacak
Kulaklık bakarken bu kulaklığı buldum aktif gürültü engelleyici özelliği var ve anker sağlam marka olduğu için ilgimi çekti şu anda indirimde sizce almaya değermi veya daha iyi öneriniz varmı
galaxın slider 01 modelini öneririm kendi uygulaması var makro ataya biliyiorsun şuan fiyatı 222 tl hepsiburadan yeni hesap kurarsan merhaba75 koduyla 150 tl küsüre alırsın (tarihi görmedim biraz geç olmuş ama)
tahmini 8 aylık olan pcmde 1 haftalık tatilden döndükten sonra sorun çıkarmaya başladı masaya hafif vurunca pc birden donuyor tepki vermiyor restart atamıyorum söktak yada arkadan kapatıp açtığımda her şey çalışıyor ama hiçbir ses veya görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
aynı sizin dediğiniz gibi problemler yaşayanlar olmuş oyüzden kendi siteleri yerine amazondan aldım en azından beğenmezsem amazondan sorun yaşamadan iade ederim
Teknobiyotikten ürün almadan önce forumları okumak istedim çoğu kişi ürünün gelmesinden memnun ama iade veya degişim işlemlerinde insaları uğraştırdıklarını veya racon kesermiş gibi davrandıklarını söylüyor ürün alıp iade eden deneyimli birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim