ICUE H150I ELITE CAPELLIX BEYAZ ALINIR MI SOĞUTMA VE SES SEVİYESİ NASILDIR ?
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-icue-h150i-elite-capellix-rgb-beyaz-360-mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-38698
reddit veya başka forumlarda sığmaz yorumları gördüm o yüzden emin olamadım ama attığım videoda adam airflow modeline takmış tabi anakartın boyutu da önemli bu noktada
ekran kartının iade süresi bu cuma bitiyor o yüzden o zamana kadar parçaları kurup test etmem gerekiyor. Arctic liquid freezer alıyorum olmadı iade ederim çok sıkıntı değil.
şu attığım videoda 9.50 de corsair 5000d airflow modeline istediğim şekilde takıyor. 5000d ile 5000d airflow arasında...
dediğim gibi diğer parçalar hazır ama ne yazık ki kurulumu daha gerçekleştirmedim o yüzden net bir şey söyleyemiyorum bende kalan boşluk hakkında reddit tarzı bir sürü sayfalara baktım artık deneyip görücez gibi duruyor teşekkürler
hocam bakarsanız çok iyi olur ben bakındım ama anlamadım çok fazla kasam corsair 5000d diğer parçaları falan hepsini aldım tek işlemci soğutucusu kaldı
hocam redditte gördüm bu şekilde monte edilebiliyormuş ve açıkcası görüntüsü çok kötü olduğu için iptal olduktan sonra başka bir siteden sipariş vermedim.
5800x3d işlemci
corsair 5000d kasa
msi x570s mag tomahawk max wifi
rtx 3080 ekran kartı
ısınan bir işlemcim olduğu için kasama sığan bir işlemci soğutucu önerisi istiyorum