laptop tam modeli derken neden bahsettiğini anlamadım onu açıklarsan bakar söylerim masaüstü çözünürlüğü dediğin bu sanırım biraz daha açıklayıcı konuşursan ne demek istediğini anlarım şimdiden teşekkürler
1731114211
bu çözünürlük dediğin yanlış değilsem
beyler ben oyun oynarken laptop ekranımın çözünürlüğünü değiştiriyodum ama dün bi anda ekran kenarları siyah kaldı intel desteklemediği için böyle kaldım yardım ederseniz sevinirim
arkadaslar ben bir fps oyuncusu olarak yeni bir laptop aldım ama oyunlarda (cs2-valorant) 4:3 ekran ayarı yapınca oyun alta alınıyo ve girilmiyo bi bilginiz varsa yardım ederseniz cok sevinirim
dostlar bende hp victus 16 var ve güvenli önyüklemeyi acamıyorum delete basılı tutun ayarlara girer diyorlar basıyorum olmuyor yardım ederseniz sevinirim
knk dlss destegi ile alan adamlar gordum ama bana oyunlari rahat oynayacagim bisi lazim ultra olmasi sorun degil zaten yani fps guzel olsun manâsında soyledim onu en azindan yuksekte rahat oynatsin filan tarzi
arkadaslar ben bir laptop istiyorum oyuncu laptopu olmali rdr 2 de ultra ayarlarda akıcı bir sekilde oynansin ama cok buyuk bir fiyat olmasin ortalama 30k