Merhaba ASUS ROG STRIX XG27AQWMG model monitör aldım. Almadan önce çok fazla gri bantlama sorunu yaşandığını gördüm fakat yine de alıp şansımı denemek istedim. Sizce görüntü iyi mi? Parlaklık 100 de çektim bu fotoğrafı hangi ayarları açıp çekmem daha iyi olur net anlaşılması için?
valla bende aynı sorundan yaşıyorum corsair cx750f psu 5700x3d işlemci 5070 ekran kartı 32gb 3600mhz ram b450mapromax anakart var ama monitörüm 1080p 300fpslere kadar düşüyor 500 fpse de çıkıyor hafif takıldığını hissedebiliyorum. En kısa sürede 2k monitöre geçeceğim umarım düzelir sorunum
Kartım geldi yük altında cw sesi var ama kasanın camını takınca rahatsız etmiyor zaten kulaklıkta takıyorum. 15dk da ısı değerleri de 68. Üstünden jelatinleri sökülmüştü ama toz bile yoktu güvenlik etiketi üzerinde. Çökme , siyah ekran , hata falan da vermedi.
15 günmüş müşteri hizmetleri öyle söyledi.
1780917368
Valla 5070msi gaming trio modelini 30000tl ye aldım hemde taksit fırsatı var işime geldi açıkçası vatanda parafkart istiyor o da olmadığı için başka seçenek kalmadı.
Merhaba daha önce amazon depo üzerinden kullanılmış yeni gibi ekran kartı alan oldu mu? Rtx 5070 aldım nelere dikkat etmem lazım bilgilendirir misiniz teşekkürler.
Arkadaşlar elimde 5700x3d işlemci b450 ma pro max anakart var şuan ddr5 e geçiş yapmayacağım ilerleyen süreçte geçmeyi düşünüyorum. Amd ekran kartı almayacağım. İleriye dönük olması için 5070 almak istiyorum bendeki işlemci ve anakart ile kullanırken 1080p de sıkıntı yaşar mıyım? Zotac solid oc...
Salona bakıyorum az da olsa oda güneş alıyor. Bu modeli de gördüm ama fiyatı taksit konusunda sıkıntı çıkartıyor. Bilindik markalardan satın almak istiyorum.
Başta mesaj attım 'güncel kampanyalarımıza OİM (https://onlineislemler.turktelekom.com.tr) üzerinden göz atabilir ve size en uygun teklifimizi değerlendirebilirsiniz' diye geri dönüş aldım. Daha müşteri hizmetlerini aradım. Talep oluşturuldu ve daha sonra beni geri aradılar düşük fiyatlı...