Merhabalar, internet ağımda diğer odalarda kopma oluyor, bazı odalarda ise wifi ya çekmiyor ya da az çekiyor. Sorunu çözmek için menzil genişletici mi access point mi yoksa wireless router mı almalıyım ? Aşağıdakiler sorunumu çözebilir mi ...
Evde vdsl 50 mbps internet mevcut, ancak evin tamamında internet çekmiyor, sık sık da düşüyor. Yakında fiber altyapısı da gelecek. Hangi modem daha uygun olur ?
Yurt içi bir firmadan gömlek sipariş etmiştim. 10 gün sonra siparişimi iptal edip para iadesi yaptılar. THH'ye başvurdum, kabul edildi. Şimdi firmaya kararı yolladım, ürünü temin edemiyoruz aynı fiyata bir ürün seçin parasını gönderin yollayalım diyorlar. İyi de ne alaka yani bu. Aynı fiyattan...
Diziüstü bilgisayar piyasasına pek hakim değilim. O sebeple oyuncu laptop alınırken nelere dikkat edilmeli, hangi ürün p/f ürünüdür bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
Oyun kulaklığım var fakat bazen boynumu ağrıtabiliyor, o sebeple kulak içi kulaklık arıyorum. Hoparlörüm de bozuldu. Her ikisi için bütçem ayrı ayrı 400-500 TL civarında. Önerebileceğiniz ürünler var mıdır?
Carte d'Or Barista Americano - Latte - Madagaskar Vanilya 850 Ml
Carte d'Or İsviçre Çikolata - Karamel - Muz 850 Ml
Cornetto Classico Çikolata Dondurma 125 Ml