mustafailker07 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Öneri Ağ sinyalinin menzili genişletmek ve güçlendirmek için öneri alabilir miyim?

Merhabalar, internet ağımda diğer odalarda kopma oluyor, bazı odalarda ise wifi ya çekmiyor ya da az çekiyor. Sorunu çözmek için menzil genişletici mi access point mi yoksa wireless router mı almalıyım ? Aşağıdakiler sorunumu çözebilir mi ...
  2. M

TP-Link VX18 Wi-Fi 6 VDSL Modem mi yoksa TP Link VC15 11AX mi ?

Evde vdsl 50 mbps internet mevcut, ancak evin tamamında internet çekmiyor, sık sık da düşüyor. Yakında fiber altyapısı da gelecek. Hangi modem daha uygun olur ?
  3. M

THH başvurum kabul edildi ama firma ürünü temin edemiyor ??

Yurt içi bir firmadan gömlek sipariş etmiştim. 10 gün sonra siparişimi iptal edip para iadesi yaptılar. THH'ye başvurdum, kabul edildi. Şimdi firmaya kararı yolladım, ürünü temin edemiyoruz aynı fiyata bir ürün seçin parasını gönderin yollayalım diyorlar. İyi de ne alaka yani bu. Aynı fiyattan...
  4. M

❌İndirim Bitti! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 779TL

5600 için dark freezer x123 kullanıyorum, buna geçmeli miyim sizce
  5. M

30k-40k arası laptop önerisi

çok teşekkür ederim, inceleyeyim bunları
  6. M

30k-40k arası laptop önerisi

Diziüstü bilgisayar piyasasına pek hakim değilim. O sebeple oyuncu laptop alınırken nelere dikkat edilmeli, hangi ürün p/f ürünüdür bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  7. M

S23 kılıfı S23 FE'ye uyar mı?

Eyvallah, auto focus serisinden bir kılıf aldım. Şarj aleti olarak Spigen SteadiBoost 27W kullanmayı planlıyorum.
  8. M

Çok teşekkür ederim, kılıfı almıyorum öyleyse :)) S23 FE için kılıf öneriniz var mı ? Pek iyi kılıf göremedim nette ben.
  9. M

Arkadaşımda açılmamış pakette S23 kılıfı var, ama yeni aldığım S23 FE'ye takmak istiyorum, uyar mı acaba ?
  10. M

Kablolu kulak içi kulaklık ve hoparlör önerisi

Oyun kulaklığım var fakat bazen boynumu ağrıtabiliyor, o sebeple kulak içi kulaklık arıyorum. Hoparlörüm de bozuldu. Her ikisi için bütçem ayrı ayrı 400-500 TL civarında. Önerebileceğiniz ürünler var mıdır?
  11. M

Migros Carte d'Or 850 Ml 1 Alana 1 Bedava

Evet var, az önce aldım.
  12. M

Migros Carte d'Or 850 Ml 1 Alana 1 Bedava

Carte d'Or Barista Americano - Latte - Madagaskar Vanilya 850 Ml Carte d'Or İsviçre Çikolata - Karamel - Muz 850 Ml Cornetto Classico Çikolata Dondurma 125 Ml
  13. M

Çözüldü✓ 250 tl mouse önerisi

bf5 ve cs go’yu oldukça rahat oynuyorum.
  14. M

Çözüldü✓ 250 tl mouse önerisi

Xotran. Kullanıyorum, oldukça memnunum.
Geri