YouTube de bu sorun olmuyor ama herhangi bir siteden bir şey izleyeceğim zaman tam ekran yaptığımda video, fotoğraftaki gibi yukarı kayıyor ve altta siyah boşluk oluşuyor. Chrome u sıfırladığım zaman başta düzeliyor ama sonra tekrar bu hale geliyor ne yapmam lazım ?
injustice türkçe olarak internette bulunmuyor. Kitapları zaten çok pahalı. Türkçe olarak nerden bulabilirim? Veya elinde pdf olan varsa gönderebilir mi ?
TYT türkçe neredeyse hiç paragraf çözmedim haftada 1 denemeden denemeye. 23 24 net geliyordu. 2.5 aydır denemeye girmiyorum. sizce türkçede paragraf çözmek yerine dil bilgisini bitirip denemelerden ilerlemek mantıklı mı ?
Çok stresliyim ya ayt matematikt az buçuk biliyorum yine knk trigonometri polinom logaritma denklemleri. Bunlardan şimdi soru bankasından açsam cozemem ama konu anlatımı dinlesem kavramam çok kolay olur. Parabol korjutuyor beni daha çok. Geçen sene ayt matematikte hoca son 1 aya bırakmıştı...
Knk yüksek biraz Hacettepe PDR 30 40 k arası geçen sene 38k dan almış TM de
1676888164
Ama inanıyorum kendime mstematigi severim. Günde 10 saatin altına düşmemeye çalışıyorum
knk normalde 12 13 tü ama konu eksiği çok vardı 2 aydır psikolojik ve ailesel nedenler bırakmak zorunda kaldım ilk başlarda da adam gibi çalışmıyordum. 0 dan başladım 1 hafta önce. daha deneme olmadım hiç haftaya girecem.
Sınava yeni yeni çalışmaya başladım. TYT matematikte mert hoca soru bankası , 3 4 5 ve miray var. mert hocanın kitabı iyi ama soru anlatımı yapan mert hoca değil ve soru çözümü yapan hoca bok gibi anlatıyor. Sizce Orjinalin tyt soru bankasını almalı mıyım yoksa bu kitaplardan ilerleyip konular...
Knk iyi bir çalışmayla artabilir matematik 20 bile yaparsın. Hiç yapamıyorsan sadece 4 işlem biliyorsan antrenmanlarla matematikten baslayabilirsin. Çok basit bir kitap 15 20 günde bitir mümkünse daha kısa sürede. YouTube da ders videoları izle. Rahat çıkarsın
1676753650
Hatta matematiğin ilacı...