Mustafakaya isimli üyenin son içerikleri

1. Mustafakaya

OLED vs Neo QLED vs QNED Evo

hocam teşekkür ederim yine de senin başta attığını aldım satıcı hepsiburadanın kendisi olduğu için yine de her şey için teşekkür ederim.
  2. Mustafakaya

hocam 85F in 65'' modeli pahalıda onun yerine https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-65qn80f-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-neo-qled-tv-fiyati,1050255961.html bunun 65'' ni alsam olurmu
  3. Mustafakaya

Teşekkürler peki Neo QLED ve QNED Evo arasında hangisi daha iyidir fiyat farkına değer mi?
  4. Mustafakaya

Öyle de normal QLED almak istemiyorum zaten hani dedim Neo QLED güzelse ondan alayım kararsızım aldıktan sonra tatmin etmezse bir daha o televizyonu açmam kullanmak istemem almışken güzel bir şey alayım diyorum.
  5. Mustafakaya

OLED'in saf siyah oluşturabilmesi yüzünden alasım var ama çok pahalılar Neo QLED ve QNEDEvo arasında kaldım değer mi ekran boyutundan vaz geçip Neo QLED almaya arasında kalite farkı var mıdır?
  6. Mustafakaya

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-qnx1d-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-smart-neo-qled-tv-fiyati,786305894.html https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-55s85d-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-smart-oled-tv-fiyati,736253309.html...
  7. Mustafakaya

Laptop İçin Termal Macun Önerisi

ilk defa değiştireceğim pump out sorunum yok ama ileride yaşar mıyım emin olamadım bir de PTM7950 Türkiye'de yok sanırsam
  8. Mustafakaya

Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Merhaba termal macun olarak thermal grizzly kryonaut almak istiyorum ama pump out olma riski laptoplarda daha fazlaymış onun yerine mx-6 mı almalıyım yoksa bütçeyi yükseltip Hyrdonaut mı almalıyım ya da öneribileceiğiniz bir termal macun var mı? Laptop: Acer Nitro 5 (i5 12450h, RTX 4050)
  9. Mustafakaya

Garantisi Devam Eden Laptop İçin Termal Macun Değişimi

sıkıntı yaşadınız mı servisle alakalı
  10. Mustafakaya

Garantisi Devam Eden Laptop İçin Termal Macun Değişimi

Merhaba Acer Nitro 5 Laptopumu alalı 1 yıl oluyor işlemci boşta 60 65 derece iken oyunlarda 90 95 arası ekran kartı da 80 90 arası oluyor bende termal macunu değiştirmek istiyorum ama kendim mi yapsam yoksa servise mi göndersem bilemedim internetten baktığımda tek İstanbul'da olduğu ve...
  11. Mustafakaya

1500 TL'ye Mouse Önerisi

Merhabalar yaklaşık 3 yıldır Rival 3 Wireless modelini kullanmaktayım ama son zamanlar scroll tuşunun düzgün çalışmaması üzerine mouse almak istiyorum rival 3 boyutlarında bir mouse önerisi yapar mısınız. (kablolu veya kablosuz fark etmez ama kablosuz olursa bütçeyi biraz daha yükseltebilirim)...
  12. Mustafakaya

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

hocam dram yokmuş sanırsam bunda dram önemli birşeymi
  13. Mustafakaya

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

reis 1 tb güzel m2 varmı indirime giren
  14. Mustafakaya

2500 tl mouse Önerisi

Max 2500 tl ye Mouse önerir misiniz kablolu kablosuz fark etmez
  15. Mustafakaya

N11 Dey Elektronik güvenilir mi?

teşekkür ederim cevaplarınız için