Mustafanew isimli üyenin son içerikleri

1. M

Resident evil requiem kod

Reisim isteyen var mı tanıdığın
  2. M

Yardım Exvega andromeda serisi

Güncel
  3. M

Güncell
  4. M

Arkadaşlar biri ROG monitörden biri de 5000 serisi karttan geldi kaça gider bunlar
  5. M

Yardım Exvega andromeda serisi

Arkadaşlar 2 bilgisayarım var hawk future serisinden aldım birine yalnız abim biraz sert dedi kumaşına diğer PC ye de koltuk alacağım ama hawk mı yoksa exvega mı alsam bilemedim veya başka marka koltuk önerisine açığım Fiyatı uygun geldi bide linki bu...
  6. M

Çözüldü✓ Thorne harmony soumdbar

Arkadaşlar linkteki ürünü aldım lakin PC’de görünmüyor Bluetooth ile bağlanamıyorum kablolu da okumuyor PC lakin telefondan bağlama yapabiliyorum anlamadım başınıza böyle bir şey geldi mi arkadaşlar yoksa iade edeceğim ürünü Ürün linki: Throne Harmony 5W*2 Chromatic RGB 50mm Sürücülü Premium...
  7. M

Çözüldü✓ Arkadaşlar fan sesi fazla geliyor

https://www.itopya.com/vento-vg20al-tempered-glass-usb-30-mesh-rgb-e-atx-fsp-850w-80plus-psu_u25735 kasa bu 1774327358 Kendi soğutucusu var başka bişey takılı değil
  8. M

Çözüldü✓ Arkadaşlar fan sesi fazla geliyor

Arkadaşlar i5 12400f işlemci ve asus rtx 3060ti ekran kartım var özellikle cs go ve pubg de oyun oynarken fan sesi aşırı sesli çalışıyor bunun bir ayarı veya çözümü var mı (sıvı soğutma mı almam gerekiyor)
  9. M

İnternete bağlanamıyorum yardım

Kablodaymış sıkıntı hallettim çok teşekkür ediyorum
  10. M

İnternete bağlanamıyorum yardım

Herkese kolay gelsin arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım evdeki aynı internete bağlamak istiyorum olmuyor nasıl yapmam gerekiyor bir tane kablo lazım dediler lan portu ve kasaya takmak için kablo aldım yine düzelmedi yardım eder misiniz
  11. M

❌İndirim Bitti! CORSAIR NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu 2899 tl

zamanında almıştık ya hazır sistem şeklinde denk gelmişti o kadar kötü mü ya kasa 😂
  12. M

❌İndirim Bitti! CORSAIR NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu 2899 tl

Arkadaşlar bende bu kasa https://www.gaming.gen.tr/urun/80931/vento-vg11a-atx-gaming-kasa-4x-rgb-fan-fsp500-60ahbc-80-psu/ Ve işlemci olarak 12400f var bunu alsam uyumlu olur mu
  13. M

BENQ-ASUS-DELL-LENOVO-AOC IPS PANEL HANGİSİ

Var mı başka öneri arkadaşlar
  14. M

15k max taksitle çıkabilirim belki 14e güzel bişey önerir diye yazdım dostum
  15. M

Arkadaşlar 9k 15k arası monitör bakıyorum ıps panel tercih edeceğim lakin inceleme videolarına bakıyorum hepsi göze hoş geliyor çok kararsızım 2k 27” tercihim bu markalardan hangisini almam iyi olur bilgisi olan yazar mı oyun ağırlıklı olacak normal kullanım içinde geçerli yardımcı olur musunuz🥹
Geri