MustafaOnur isimli üyenin son içerikleri

1. MustafaOnur

Anakarttan gelen cızırtı sesi

Ekran kartıdır hocam, elinizdeki ekran kartı nedir? Bende aynı durumdan müzdaribim, iki ayar ile biraz toparladım gibi. - Ekran kartının güç yönetimini Performanstaysa, Normal'e çek - Ekran kartının Maksimum Kare hızını monitörün ne kadar destekliyorsa ona sabitle, elimde 144Hz monitör var...
  2. MustafaOnur

Yardım Bu beyaz kasa alınır mı ?

Link açılmıyor
  3. MustafaOnur

Ekran kartı önerisi ?

Sıfır mı alacaksın, yoksa ikinci el düşünüyor musun?
  4. MustafaOnur

8GB VRAM Ne Kadar Götürür?

Şu an elimde 3060ti var, 8GB vram. 1080p oynuyorum. Son çıkan oyunları hâlen ultrada oynayabiliyorum. Helldivers 2de, ayarların hepsi ultrada, görüntü kalitesi high da mesela. Tahminimce 2-3 seneye yeni çıkan oyunları ultra da oynayamamaya başlarım diye tahmin ediyorum. Alacaksan 12GB, veya en...
  5. MustafaOnur

Bu psu sizce alınır mı?

Enermax ülkemizde çok duyulmayan bir PSU markası, ama bayağı kalitelidir, o konuda şüphen olmasın
  6. MustafaOnur

Uzun uğraşlar sonunda Nitro+ 9060XT tercih ettim.

16GB Vram olanı aldın diye tahmin ediyorum, şimdiden hayırlı olsun
  7. MustafaOnur

İşlemci sogutucuya yapışmıs ne yapmaliyım

Macun yapışıyor, soğutucuyu çıkarmadan önce işlemciyi ısıtıp öyle çıkarmak en mantıklısı
  8. MustafaOnur

Ekran kartımı dik kullanmak istiyorum

GS yazmış ya ilk mesajda "Kasam deepcool cg530"
  9. MustafaOnur

5070 ve i5 14600KF'li sistem.

Katılıyorum, zaten iyi bir 13. nesil i5 varken, 14. nesil i5'e geçmez mantıksız, illa intel istiyorsa i7 14700kf geçilebilir, ki geçilmesine gerek yok
  10. MustafaOnur

5070 ve i5 14600KF'li sistem.

Ekran kartı SFF, normal ekran kartlarına göre daha küçük, kompakt boyutlu, küçük fan demek daha güzel rpm demek, bu da biraz fazla gürültü demek, en azından forumlarda öyle yazılmış. Ram'den 2 tane yazılmış, sistemde 2 tane ram var diye algıladım, doğru mudur? Onun dışında bir sorun göremedim...
  11. MustafaOnur

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Bilemiyorum, upload ile çok işim olmadığından dolayı pek sorun etmiyorum
  12. MustafaOnur

5070 TI X 14600KF sistem tavsiyesi

Lian Li kasalarını önerebilirim, kaliteli kasalardır PSU olarak da MSI, Enermax iyidir
  13. MustafaOnur

Sağlık olsun, bir sonraki geceye artık :(
  14. MustafaOnur

İki tane sıkıntısı var, 1 - Kasa seçimi, kasa ekran kartı 340mm destekliyor, alacağın ekran kartı ise 332mm, teknik olarak kasaya sığıyor, ama kasanın içindeki hava akışını kesebilir, bu da fazla ısınan parçalar anlamına gelir. Kasa değiştirebilir 2 - PSU seçimi, 750w ucu ucuna yeterli, ama...
Geri