katılıyorum bazıları stok bittiğinden haberi yoktur veya çok kar koymak istemeyip satan illaki var sarı sitede facebook ta görüyorum hem bekleme derdin yok...
İkili aldım bende bekliyorum forumda gaz kaçırır güvenemiyorum diyenler vardı belki haklılar herkesin monitörü aynı değil şahsen benim monitör 3000 4000...
Geldiği gibi çöküyorlar sürekli f5 atanlar var işim yoksa açıkçası almak istiyorsam sürekli pc başında f5 atardım yoksa min 1200 1300 e şimdilik bence...
Bence net beyaz ama aması var benim çevre birimleri genelde siyah o yüzden siyah aldım ilk olarak sonradan farkettim ki klavyenin keycapları lazer kesim...
Alınır şuan Kullanıyorum ama kulağı küçük ve orta olanlar alsın benim kulaklar orta büyük boyutlarda kulağımı pedlerin içerisine yerleştirdiğimde belli bir...
öyle valla ben 4 tane aldım biri siyah 3 tanesi beyaz. Siyah ve beyaz kendim için birer tane ayırdım, 2 beyazıda satacağım bir tanesini arkadaşım istedi ona...
Temu botuna yaz indirim almaya çalış olmaz ise müşteri hizmetlerine bağlan eskiden 110tl kredi veriyorlardı bu krediyi nakit olarak düşünebilirsin 110tl...
Sonunda beklenen an geldi :) Beyazıda bugün gelecek inşallah.Klavye ilk izlenim olarak ağırlığı ve malzemesi tatmin edici sesi çok hoş siyahın stoğu bitmiş...