MustafaTasli isimli üyenin son içerikleri

1. M

7-8k Bütçe ile En Rahat Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri

Bütçe 7-8k oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum en rahatı f/p önerir misiniz? teşekkürler
  2. M

Sistemim nasıl satın aldım

Mutluyum hocam ilk pc olacak herkes gömüyorda çöp mü aldık sistem mi aldık anlamadım sistem henüz gelmedi yarın teslim alacağım kurulum olduğunda arayacaklar 1764887815 eyvallah dostum daha iyileri senin olsun inşallah.
  3. M

Kanka ekran karttının 40k olduğu yerde nasıl 65k ya çıkıcak o sistem ram 32 zaten anakartımda güzel ortalama değilmi?
  4. M

Dostum bir miktar nakit verip kalanını taksitlendirdim işlemci olarak hazır paketlerde amd yoktu 1 saat baktık ya diğer parçalar dandik oluyor ya fiyat fırlıyor böyle bi ayar yaptım en son sisteminde kazık olduğunu düşünmüyorum ya dediğin gibi işlemci çok daha iyi olabilirdi haklısınız tabii ki...
  5. M

Bütün herkesin özellikle yazmasını bekledim sistemi 77k ya aldım arkadaşlar kazıklandıysamda sıkıntı yokta fiyatına göre güzel aldığımı düşünüyorum
  6. M

Arkadaşlarım fiyattan istinade sistem nasıl parçalar uyumluluk olsun güzelmi uzun süre götürürmü satın aldım bugün
  7. M

Kasa topladım bakarmısınız

Kendim topladım vatandan hazır değil
  8. M

Kasa topladım bakarmısınız

Sizce nasıl arkadaslar 2 k 4k oyunları oynatırmı dar boğaz yapar mı çok anlamadığımdan soruyorum
  9. M

Sistem nasıl yorumlarmısınız arkadaşlar

Böyle nasıl kendim topladım
  10. M

Şart hocam taksitle alacağım 1764507283 Çok bi sebebi yok ama nvidia olmasını istiyorum amd düşünmüyorum 1764507297 Hazır sistemlerde bulamıyorum hocam 1764507325 naptın hocam sistem atıcaktın 1764507462 yardımcı olsana hocam be
  11. M

80k hazır sistem yardımm

Hocam hazır sistem lazım tek tek toplayamam
  12. M

Hocam elden almam lazım paranın bir kısmını nakit verip kalanını taksitlendireceğim ama çok kararsızım 1 haftadır sistem bulmaya çalışıyorum yardımcı olabilirmisin lütfen 1764459525 Şimdi atabilirmisin hocam sana zahmet
  13. M

Hocam amd ekran kartı istemiyorum
  14. M

Dostum yardımcı olursan çok memnun olurum güzel para vericem dandik bişey almak istemiyorum 🙏🏻🙏🏻
  15. M

yorumlarmısınız nasıl arkadaşlar
Geri