mustafatilgan63 isimli üyenin son içerikleri

1. M

sizce hangi scooter alınmalı

valla normal yolda kullanacaktım da dediğin gibi daha mantıkılı sanırım teşekkür ederim
  2. M

sizce hangi scooter alınmalı

ikisi arasında kararsız kaldım sizce aradaki fiyat farkına değer mi tes m50 almak 1691591991 Xiaomi Mi Pro 2 de olabilir aslında önerebileceğiniz başka modeller varsa onlara da açığım
  3. M

fan önerisi (şanlıurfa)

yaşadığım yerde zaman zaman sıcaklıklar 50 derece ve üstünde seyrediyor . bu sıcaklıklara uygun bir fan arıyorum (bu veya bu tarz olursa sevinirim) bütçe 400-500 lira
  4. M

50 derece sıcak için fan önerisi

yaşadığım şehirde yazın sıcaklıklar 40-50 derecelerde seyrediyor bunun için bir fan almam lazım hangisini önerirsiniz (görüntü olarak bu veya bu da olabilir) bütçe konusunda en fazla 400-500 civarı
  5. M

steamden alınan gta 5 ile online girilebilir mi

ya oynanır biliyorum da sorum daha çok online için extra para vermem gerekir mi
  6. M

tamam teşekkür ederim iyi günler :)
  7. M

yani steamden alınan normal gta 5 ile ekstra para vermeden girebiliyoruz
  8. M

steamden alınan gta 5 ile online girilebilir mi (yoksa gta 5 premium mu almak gerekir)
  9. M

Steelseries Apex Pro kullanan var mı ?

konfigürasyon ekranı biraz karışık geldi bana onun dışında bir sıkıntısını görmedim (oyunlarda gözüken oled ekranı için konfigürasyon zor) sesi olsun , bir tuşa iki görev atama (hafif basma : yürüme , tam basma : koşma ataması gibi) olsun güzel bir klavye kısaca tavsiye ederim
  10. M

Apex pro klavyesinde usb girişi ne işe yarar

Apex pro klavyesinde usb girişi ne işe yarar ne için kullanabilirim
  11. M

ps4 dualshock alacağım orjinal mi

tamamdır çok teşekkür ederim o halde 9.nesil alacağım . tekrardan sağ olun iyi günler :)
  12. M

teşekkür ederim xbox 9.nesil almaya karar verdim fakat bu x / s kumanda serileri vs oluyor ya başka modelleri sizce bu model mi yoksa x / s gibi modeller mi daha iyi olur
  13. M

ergonomik olarak sanki dualshock 4 daha kolaymış gibi geldi ama pc de xbox daha iyi sizce xbox 9.nesil rahat mı
  14. M

ps 4 dualshock alacağım da orjinal mi . ikincisi önerebileceğiniz başka kollar var mı gta ve nfs gibi yarış oyunları için bütçe 2000
  15. M

Fossil FFS5585 Erkek Kol Saati nasıl

Fossil FFS5585 Erkek Kol Saati sizce nasıl alınır mı (16 yaşındayım spor giyiniyorum genelde) saatin linki
Geri