mustafaxcv isimli üyenin son içerikleri

1. M

Discorda alternatif uygulama

Merhaba Discord'u oyunlarda trade yapma sohbet etmek için kullanıyordum şu anda Discord'un alternatifi var mı bildiğiniz yoksa Discord kullanmaya devammı.
  2. M

Resident evil 3 yama önerisi

resident evil 3 türkçe yama lazım siz oynarken kullandığınız veya önerebileceğiniz yama varmı
  3. M

Dying Light 1 hangisini almalıyım?

dying light 1 oyniyacaksan modla bence
  4. M

RTX 5070 Ti sistem önerisinde bulunabilir misiniz?

bence 5070 gereksiz pahalı amd bak veya birazdaha koy 5080 al
  5. M

Evde Bulunmayan Bir Cihaz İnternetime Bağlanıyor

komşu:pikacu:
  6. M

Çözüldü✓ Ryzen master işlemci desteklemiyor hatası

overclock yapmak için indiriğim ryzen master işlemcimi desteklemiyor ryzen 5700x kullanıyorum yardım
  7. M

Stok/sıvı soğutucu önerisi

sıvı soğutucunun montesi kolaymı yoksa stokmu benim için önemli olan bu hiç anlamıyorum
  8. M

Stok/sıvı soğutucu önerisi

ryzen 7 5700x işlemcime stok soğutucu aldım ancak işlemci yanıyor 90 derecelerde termal macun vb hepsi yeni yapıldı montaj işlerinden çok anlamam kolay monte edilebilecek bi soğutucu önerilerine açığım
  9. M

PC yükseltmek istiyorum önerilere açığım

eğerki bütçen kısıtlıysa ve tam performans almak istiyorsan amd al ama bütçen iyiyse nvdia al ben amd öneririm kas gücü al valorant vb oyunlarda dlss pek bi işe yaramıyor
  10. M

Yeni Bilgisayarımda İşlemci Aşırı Isınıyor

aldığım yer sürdü hocam 1749580419 saol reis
  11. M

kral 1 ay falan böyle kalsa sıkıntı çıkarmı bütçe yok reis o ne tam olarak kral önerdiğin soğutucu varmı
  12. M

stok soğutucu kral ama montaj işlerini bilmiyorum zorlanırmıyım çıkarıp takarken vs
  13. M

reis sistemi yeni aldım ve termal macunu aldığım site yaptı hazır sistem olarak aldım yani
Geri