Mustafayk isimli üyenin son içerikleri

1. M

Samsung Watch 6 vs watch 4

Elimde Samsung telefon var bı akıllı saat almak istiyorum watch 6 ile 4 arasında kaldım sürekli kullanmayacağım arkadaki 1.5k 2k gibi fark var değer mi sizce
  2. M

Şarj kablosu hangisini almayalım

Arkadaşlar s24 telefonun şarj aleti kablosunda temassızlik oluyor orijinal kablo orijinal başlık telefonda sıkıntı yok başka şarj aleti ile direk oluyor hangi kabloyu alabilirim hızlı şarj için 25 Watt kablo için
  3. M

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥5.299 (Premium Özel)

Bende ikisi arasında kaldım 1 ay hawk aldım bence güzel koltuk
  4. M

Samsung Watch 6 vs Huawei Fit 3

Gündelik işler için
  5. M

Samsung Watch 6 vs Huawei Fit 3

Galaxy watch 6 mı yoksa Huawei fit 3 mü Samsung şarjı çok gitmiyor dediler sizce hangisini almalıyım
  6. M

hawk xdrive xprime hangisi daha iyi

Hawk hangisini alayım sence
  7. M

hawk xdrive xprime hangisi daha iyi

Dostum bende koltuk almayı düşünüyorum xdrive 15 li mi sence yoksa hawk fab serisi mi
  8. M

Xdrive toryum vs seduna thunder pro

Xdrive 15li alıp geçeyim o zaman başkan eyvallah sağolasın 1729278671 Dostum nerdeyse bütün videoları izledim xdrive 15 li kumaş modeli almaya karar verdim eyvallah sağolasın
  9. M

Dostum xdrive toryum mu sence yoksa xdrive 15li kumaş modeli mi
  10. M

Xdrive al diyosun yani şuan kullanıyor musun başka bir koltuk x drive 15 li kumaş alınır mi terletmemesi için
  11. M

Sence hangi modeli alayım uzun süre kullanacağım günlük 5 saat falan oturmam gerekiyor
  12. M

Dostum xdrive 15li modelinde kumaş olan var o nasıl sence
  13. M

Ama herkes kırıldı diye falan yorum yapmış 15li mi alsam bilemedim
  14. M

Arkadaşlar bayadır araştırma yapıyorum her modelde illaki bir sorun çıkmış exvega düşünmüştüm vazgeçtim yorumlardan dolayı şimdi sizce hangisini yapmalıyım https://app.hb.biz/czGMxYJO4F8U https://app.hb.biz/T6cnm2JdylOB ayakları metal yazıyor hangisi daha iyidir
Geri