Mustang2504 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Rtx5060 7500f takılma sorunu

Ramler xmp destekli konudada dediğim gibi xmp açık expo açık direk kapalı stok ayarda hepsini denedim değişen bir şey yok
  2. M

Rtx5060 7500f takılma sorunu

Arkadaşlar merhaba Öncelikle sistemimden bahsedeyim 7500f Rtx 5060 Ddr5 16x2 cl40 ram 6400mhz 1tb m2 ssd A620m h gigabyte anakart 360mm sıvı soğutucu Sistemi alalı 2 ay olmalı 1 ay önce soğutucum arıza yaptı 0 yeni soğutucu takıldı serviste o zamandan beri şu problem var Valorant Pubg Warzone...
  3. M

Yardım Anlık fps drop sorunu

Merhabalar, Geçenlerde bir konu açmıştım. Bilgisayarımın işlemcisi açıldığı gibi 100°C olma sorunu vardı. Sıvı soğutucumun pompası bozulmuş, servise gönderdim ve yeni bir soğutucu taktılar. Eve geldiğimde sorun devam ediyordu. BIOS üzerinden pompa ayarını “tam hız” yapınca sorun tamamen düzeldi...
  4. M

Anlık fps drop sorunu

Merhabalar, Geçenlerde bir konu açmıştım. Bilgisayarımın işlemcisi açıldığı gibi 100°C olma sorunu vardı. Sıvı soğutucumun pompası bozulmuş, servise gönderdim ve yeni bir soğutucu taktılar. Eve geldiğimde sorun devam ediyordu. BIOS üzerinden pompa ayarını “tam hız” yapınca sorun tamamen düzeldi...
  5. M

Yardım 7500f açıldığı gibi ısınma sorunu

bir şey buldum sorun bundan kaynaklı olabilir mi acaba şöyle ki montajı yapan kişi fanları cpu fana pompayı sys fan 2ye takmış ikisini yer değişsem düzelir mi
  6. M

Başka çarem yok gibi teşekkürler
  7. M

soğutucu pompasını teste sokabileceğim bir şey yok mu bildiğiniz yada anlamamın bir yolu 1759428841 DDR 5 e geçtiğime pişman oldum eski sistemimde bunları yaşamıyordum kaldı ki yeni bir bilgisayarda ve ihtiyacımın olduğu dönemde şunu yaşamam moralimi bozdu şuan kullanamıyorum bile fan sesi sorun...
  8. M

Baktım malesef elimde fan yok 1759427280 1759427304 şöyle ki bilgisayarın garantisi var ama servis çok uzakta ve kutuda koruyabileceğim bir köpük vb koruma amaçlı bir şey yok elimde 1759427343 kendi halledebileceğim bir şey olsa çok iyi olurdu bilgisayar işimden dolayı şuam acil olarak lazım ama...
  9. M

nasıl anlayabilirim problem olduğunu 1759426926 Bios güncellemesini uaptım en güncel şekilde ama düzelme olmadı
  10. M

Bios en güncel son sürümde denedim bios üzerinden cpu fan ayarlarını kontrol ettim fakat şöyle her zaman full speed ayarına alsam bile bu değerlerde çok değişen bir şey olmuyor üç aşşağı 5 yukarı aynı hani fan sesi umrumda değil diyip en yüksek ayara alsam bile aynı durumda zaten sistemin direk...
  11. M

Stok fan olabilir kutuda bakmam lazım 1759425100 İşlemcide bir sorun olma ihtimali nedir acaba
  12. M

Evet ne yazıkki ama ne olduğunu bulamadım 1759424591 Termal macun ve soğutucu montajında sıkıntı yok kontrol ettim ramleri tak çıkar yaptım gene değişen olmadı
  13. M

Merhabalar bilgisayarı daha yeni aldım alali bir ay oldu sistem özellikleri Rtx 5060 7500f işlemci 16x2 ddr5 ram 1 tb ssd A620m h gigabyte anakart İlk başlarda hiç problem yoktu sonradan şöyle bir sorun başladı bilgisayar bazen ilk açıldığı zaman bütün fanlar en hızlı şekilde çalışıyor sonra...
  14. M

Bilgisayar fan ve kapanma sorunu

Yeni bir sistem topladım bilgisayarı alali bir ay olmadı daha fakat son bir haftadır şöyle bir problemim var bilgisayarı ilk açtığım zaman bilgisayar fanlarını son ayarda çalıştırıyor ve sistem yavaşlıyor normale göre sonra bilgisayar kapanıyor birden. ikinciye açtığımda bu sorun tamamen...
  15. M

Çözüldü✓ pc ilk açıldığında aşırı fan çalışıyor ve kapanıyor

Aynınaorunu yaşıyorum çözülü bilen yardımcı olabilir mi bilgisayarı daha yeni aldım hiçbir problem yok sadece ilk açıldığı zaman böyle bir hata veriyor
Geri