Mustavo Fring isimli üyenin son içerikleri

1. M

Darmoshark M3S alınır mı?

HyperX PulseFire Core'dan geçeceğim. Daha hafif bir mouse istediğimden ilk gözüme çarpanlardan oldu. Fiyatlara ve stokta olma durumlarına göre bana en iyi gözüken m3s oldu. Sizce nasıl? Alınır mı?
  2. M

Delux M800 Ultra Wireless alınır mı?

Bütçem 1500 TL ve hafif olduğu için bu mouseye yöneldim. Kullanan varsa alınır mı? Uzun süre götürür mü? FPS tarzı oynuyorum genel olarak. Farklı önerilere de açığım şimdiden teşekkürler.
  3. M

1500TL Mouse Önerisi

3k bandında geziyor mouse ama
  4. M

1500TL Mouse Önerisi

HyperX güzel duruyor ancak bir kaç tane daha modele bakmak istiyorum sağolun.
  5. M

1500TL Mouse Önerisi

1000-1500 TL arası bütçem var. Hafif bir mouse arıyorum. Fps tarzı oyunlar oynuyorum. HyperX Pulsefire Core kullanıyorum şuan. Şimdiden teşekkürler.
  6. M

CS2 Bıçak veya Bıçak/Eldiven Önerisi

Böyle bir şey düşünüyordum. Racing Green FT + Huntsman Forest ddpat daha güzel geldi ilk başta benim gözüme 1710696776 Huntsman ucuz olan çoğu bıçaktan daha iyi gözüküyor bana göre
  7. M

CS2 Bıçak veya Bıçak/Eldiven Önerisi

Bütçe tamamıyla 6k belki çok az eklenebilir. Bir süredir arıyorum ve arada kaldım. Ayrıca fiyatlar Major ile birlikte düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. M

DBD Merge Yapılmıyor

DBD Epic ve Steam merge yapmaya çalışıyorum ama merge tuşuna bastığımda unexpected error diyor ve merge işlemine failed diyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  9. M

1000 TL Klavye Önerisi

Çinden geliyor di mi hocam
  10. M

1000 TL Klavye Önerisi

%60 tercihim 1699031066 %60 F ve numpad yok diye biliyorum
  11. M

1000 TL Klavye Önerisi

Bütçem 1K ve maksimum 200 tl geçebilirim. Sessiz bir switch türü istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. M

Forza Horizon 5 Hesap Bağlamama Sorunu

Biz arkadaşım ile Forza Horizon 5'i aldık arkadaşım yükledi ben daha yükleyemedim ancak arkadaşım girerken microsoft hesabını bağlayamıyor sebebini bilenler yardım edebilir mi?
  13. M

R5 5600X Hava Soğutucu Önerisi

Peki ne kadar düşüş olur sıcaklıkta bi fikriniz var mı
  14. M

Bu AM5 gibi ama
  15. M

Arkadaşlar RDR2'de 90 dereceyi gördüğüm için stok soğutucuyu değiştirmeye karar verdim. Bütçem 600 TL. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri